- 7 Ocak 2018
- 471
Kanallardan yana sıkıntı olmaması gerek bana uydu alıcısı önerirmisiniz bütçe 150 civari
Link alabilir miyim pekinext in ki var bizde gayet stabil çalışıyor. o fiyatlara alınmıştı bir bak istersen.
bizdeki birebir bundan bu güne kadar sorun yaşamadık.Link alabilir miyim peki
Azizim imzanıza bayıldım inanın.Apartman ortak uydu sisteminin sinyali televizyonumun dahili uydu alıcısı için yetersiz kaldığından vatan bilgisayardan tavsiye! üzerine next minix hd black II S plus aldım. Ürünün görüntü kalitesi iyi uydudan otomatik kanal güncelleme, timeshift vb. özellikleri mevcut, fakat kanal değişimi 4 saniye kadar sürüyor. Buda çok sinir bozucu olabiliyor. Birde mini uydu alıcıları çok ısınıyor ileride problem yaparmı bilmiyorum
hocam bizim kanal geçişleri o kadar sürmüyor aynı uydu alıcısı var ama biz alalı çok oldu 2 seneyi geçti diyebilirimApartman ortak uydu sisteminin sinyali televizyonumun dahili uydu alıcısı için yetersiz kaldığından vatan bilgisayardan tavsiye! üzerine next minix hd black II S plus aldım. Ürünün görüntü kalitesi iyi uydudan otomatik kanal güncelleme, timeshift vb. özellikleri mevcut, fakat kanal değişimi 4 saniye kadar sürüyor. Buda çok sinir bozucu olabiliyor. Birde mini uydu alıcıları çok ısınıyor ileride problem yaparmı bilmiyorum
hocam bizim kanal geçişleri o kadar sürmüyor aynı uydu alıcısı var ama biz alalı çok oldu 2 seneyi geçti diyebilirim
Azizim imzanıza bayıldım inanın.
Değerlerimizi sizler sayesinde zihnimize kazıyoruz, Elinize sağlık