Merhabalar herkese; Aralık ayının ortasına geldik ama hala havalar bir dengesiz 15-16-17-18 dereceleri hatta bunları aştığı zamanlar bile oluyor Bu arada ben İstanbul' da ikamet ediyorum. Konuya dönersek dün sabah evden çıktığımda üstümde baya kalın bir mont vardı anca ısınırak gittim tabi başımızdaki yöneticiler hala saatleri geri almakta inat ettikleri için sabah değil akşam evden çıkar olduk gün aydınlanmadığından dolayı. Her neyse sabah soğuk olan hava öğlen sıcaktan mont çıkarttırdı akşam ise sanki öğlen ile alakası olmayan bir soğukluk vardı, Öyle ki vücut artık nasıl alıştıysa bu soğuk sıcak olayına akşam klima bizi bir türlü ısıtamadı. Daha doğrusu biz bunu hissedemedik, 23 derece de bir saat çalışmasına rağmen hala üşüme hissi gitmedi. Dedik klimada mı sıkıntı var dereceye baktım 23 gösteriyor, dedim derece bozuk sanırım bir tane daha vardı ona baktım oda 23 .. yani klima görevini yerine getirmiş üstüne düşeni yapmış "Baba sen 23'e ayarladın beni bende 23 yaptım üşüyorsan ben ne yapayım?" dercesine arada ortamı ısıtınca kıstı bile kendini sonra 24 turboya aldık ev 24 oldu, anca anca toplam 2 saat sonunda üşüme hissi gitti ... Yani nedir bu havaların dengemizi bozması? Bu zamanlar çoktan kar yağmur başlardı hala çoğunlukla güneşi görüyoruz ... (?)