Hava Nasıl Oralarda

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Küresel ısınmayı dilimize pelesenk ettigimiz.
Şu gunlerde iliklerimize kadar donduk desek yeridir.
Bu yasima kadar Adanada boyle soguk gormedim.
Sweatle kışı gecirmeye alismis memleketin cocuklariyiz sonucta :kiskis
son 10gundur araliksiz yagmura maruz kalmamizda cabasi. tarlalar,baglar,bahceler hep diz boyu su icinde.
iklim aklak bullak oldu.

Sizlerin memleketinde havalar nasıl.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
İstanbul bildiğiniz gibi.. saçma sapan bir hava :hihi

özellikle internet haber sitelerine bakınca sanırsınız ki felaket kara kış kapıda, ama bir bakıyorsun 2-3 saat kar serpiştirip gidiyor..

Üsküdar Altunizade 10.01.2019 Saat: 10:47 Hava sıcaklığı: 11 derece..

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Aydın'da kış Adanadan bir tık daha soğuk geçer, fakat hiç bir zaman Aydın'ın soğuk havasından şikayet etmem... Necati abinin bahsetmiş olduğu gibi eksilerde yaşayan insanları düşünür, halime şükrederim hep...

Aydın'da asıl mesele, yazı atlatabilmektir... :sneaky: Ağustos ayında 40-45 derecelerde oruç tuttuğumuzu düşününce, yaz sıcağı da çok koymuyor artık. :krokop

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Sabah işe giderken arabanın arka sol lastik donmuş dönmüyordu 10 dk ileri geri yaparak açmaya çalıştım var gerisini sen düşün işte neyse Allah'tan bu gece itibariyle - 2 ya da - 4 arası olacak inşallah

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
909
44
kuzey almanyada kar yok tshirt üstüne mont giyip cikiyorum disari sicaklik bir kac derece nem orani %87 rüzgar saatte 6 km diyor ama eskiye göre sicak geciyor sanki hava hissedilen sicaklikmi yüksek nedir simdiye kadar kisa süreli bi kar yagdi gecti eskiden böylemiydi

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
D Labnet, dun arkadasla gorustuk oda ankarada
wp yollarin videosunu atti ciddi sekilde kar yagmis 3 yildir gelip gidiyorum ankaraya ilkdefa oyle gordum.
Aslında soğuğu severim ama 2012 de en son böyle olmuştu sabahları 60 km yol gidiyorum o süre zarfında hiç - 15 den aşağı düşmedi araba ısınmıyor ülke geneli hava soğuk Allah herkese yardım etsin inşallah

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Samsun'da İlkadım ve Atakum'da sadece ayaz var. :cautious:
Kar dağlara ve tepedeki üniversite kampüsüne düşmüş durumda. :haha1

Geri
Üst Alt