İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Dostlar merhaba, memlekete geldim. Hatay'da olan arkadaşlar ile bir görüşme planlayabiliriz.
Senle yaparız, Adem abiyi görüntülü ararız. Sen Fethiyede gelmedin mi bizim yanımıza yoksa başka bi arkadaş mıydı.İlteriş abi Buyur gel adem ustayıda alıp geleydin ya Biraz lak lak yapar künefe yerdik
Abi yok ben adana Maraş Antalya mersin harici hiç gezmeye çıkmadımSenle yaparız, Adem abiyi görüntülü ararız. Sen Fethiyede gelmedin mi bizim yanımıza yoksa başka bi arkadaş mıydı.
O arkadaş kayboldu o zaman ?Abi yok ben adana Maraş Antalya mersin harici hiç gezmeye çıkmadım
Yaaaaa bırak, künefe yollayacaktın göya burayaİlteriş abi Buyur gel adem ustayıda alıp geleydin ya Biraz lak lak yapar künefe yerdik
Kimdi ki o ?O arkadaş kayboldu o zaman ?
Ben de hatırlamıyorum. Ama selfie paylaşmıştık hatta forumda.Kimdi ki o ?
İşten başımı kaldırdığım 1 gün oldu, unuttum gitti ya ? halletcezYaaaaa bırak, künefe yollayacaktın göya buraya
Vay arkadaş, kemere birisi geldi forumdan, biz tanıştık, selfie de çekildik ama ben hatırlamıyorum? Oha.net ?Ben de hatırlamıyorum. Ama selfie paylaşmıştık hatta forumda.
San demedim paşam, Koro kardeşimizin Eczane maceraları gününden bana sözü vardı onu hatırlattım.İşten başımı kaldırdığım 1 gün oldu, unuttum gitti ya ? halletcez
Kemer'e değil Pixel'e geldi ?Vay arkadaş, kemere birisi geldi forumdan, biz tanıştık, selfie de çekildik ama ben hatırlamıyorum? Oha.net ?