Hatali link sorunu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Paylaşımınız için teşekkürler fakat paylaştığınız zipli dosya şifreli kullanacak olan kişiler için şifreyi belirtmemişsiniz. Ayrıca paylaştığınız AQ ses (Sound) Dosyası Tavsiye Forumu dosya arşivinde mevcut karışıklığa sebep olmaması nedeniyle ihtiyaç halinde şifresiz link verebiliriz. Telefon ile irtibata gerek yok açıklamasını da burada yazarız. :ok

emre60 Çevrimdışı

emre60

Yeni Üye
28 May 2019
16
Yukleme yaparken karistiriliyor oyuzden yazdim irtibat olayinis siz biliyosunuz yapilacak islemleri cogu arkadasimiz bilmeye bilir oyuzden yazdim sorun yok dosya 82s icin gecerli dosyada duzeltmeler yapildi program ile rar sifresini kaldirmayi unutmusuz kbakmayin
212662760 kendimiz duzenledimiz icin çoğuna sifre koyuyoruz sorun degil
Anakartlar uzerinde cozulmustur
Aq dosyasi düzeltmeler yapilmistir yuklenen yazilim ve oluşabilecek arizalara karsi arsivinizdekini icerigine girip bakmadim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yukleme yaparken karistiriliyor oyuzden yazdim irtibat olayinis siz biliyosunuz yapilacak islemleri cogu arkadasimiz bilmeye bilir oyuzden yazdim sorun yok dosya 82s icin gecerli dosyada duzeltmeler yapildi program ile rar sifresini kaldirmayi unutmusuz kbakmayin
212662760 kendimiz duzenledimiz icin çoğuna sifre koyuyoruz sorun degil
Anakartlar uzerinde cozulmustur
Aq dosyasi düzeltmeler yapilmistir yuklenen yazilim ve oluşabilecek arizalara karsi arsivinizdekini icerigine girip bakmadim
Ooo,süper ,bin dosyasında düzeltme mi yapıldı yoksa düzeltilip de tvden mi alındı,öğrenmek için soruyorum sevgili emre60 :ok

Geri
Üst Alt