hata kodu: 232011 flash player

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
son 1 aydir hicbir sekilde smart tv de film yada video izleyemiyorum( google uzerinden)
surekli "" video oynatma hatası hata kodu 232011 ""

vestel i arayip sordum bana tv ayarlarini sifirlattilar ama ayni sorunu halen yasiyorum.
video yada film izleyemedikten sonra neye yarar ki kocaman tv...

Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz Lutfen

IMG_20220207_200021.jpg

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Şimdi aynı sitede tv tarayıcısı üzerinde kontrol ettim sorun yok filimler sorunsuz açılıyor.

internet hızınız yavaş yada wifi bağlantısı kopma sorunu var kablolu ethernet ile bağlanın birde öyle açın .

1644254348778-2.jpg

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
kablolu ile baglanma sansim yok tv ile modem xok uzak ( ama bu son 1 aydir biyle.yapmaya basladi ) ki bu siteden daha once de cok rahat fimm izliyordum....baglantimda sorun olmadığini dusunuyorum ( youtube den tada smart.uygulamlarindan takilma olmadan izliyorum)

Şimdi aynı sitede tv tarayıcısı üzerinde kontrol ettim sorun yok filimler sorunsuz açılıyor.

internet hızınız yavaş yada wifi bağlantısı kopma sorunu var kablolu ethernet ile bağlanın birde öyle açın .

1644254348778-2.jpg

kablolu ile baglanma sansim yok tv ile modem xok uzak ( ama bu son 1 aydir biyle.yapmaya basladi ) ki bu siteden daha once de cok rahat fimm izliyordum....baglantimda sorun olmadığini dusunuyorum ( youtube den tada smart.uygulamlarindan takilma olmadan izliyorum)
flash player sorunu plabilirmi diyecegim ama neden birden bire yapti anlamadim..
Flash player desteği yok HTML5 destekli sitelerden izlemeyi deneyin
bir site ismi verebilirmisiniz en azindan denemis olurum

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tv wifi kartında sorun olabilir modemi de kapatıp açın belki modeminiz şişmiştir hız testi yapın.

WİFİ k.adı şifre değiştirin tekrar bağlanın modem internet hız düşüklüğü olmadığından emin olun sıkıntı yoksa Tv wifi kartı sorunludur.

Tv model bilgisi verin belki donanım eskidir destek kesilmiştir Tv kaldırmaz .

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
Tv wifi kartında sorun olabilir modemi de kapatıp açın belki modeminiz şişmiştir hız testi yapın.

WİFİ k.adı şifre değiştirin tekrar bağlanın modem internet hız düşüklüğü olmadığından emin olun sıkıntı yoksa Tv wifi kartı sorunludur.

Tv model bilgisi verin belki donanım eskidir destek kesilmiştir Tv kaldırmaz .
Vestel Smart TV
yazilum :V.3.26.15.0
uygulama sürümü: v.3.9.50.0

IMG_20220207_205105.jpg

Screenshot_2022-02-07-20-56-06-096_com.android.chrome.jpg

bu da hiz testi

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Vestel Smart TV
yazilum :V.3.26.15.0
uygulama sürümü: v.3.9.50.0

IMG_20220207_205105.jpg

Screenshot_2022-02-07-20-56-06-096_com.android.chrome.jpg

bu da hiz testi
Hızın düşük 8 mbps ping biraz yüksek hat değerlerin iyi değil filmler 720p-1080p arası açılıyor hız düşük oldüğu için oynatma hatası veriyor.

Anca 360-480 p arası filmleri açabilirsin youtube üzerinde fazla sorun yaşamazsın ama bu hızla film izlemek zor hızını arttır sorun yaşamazsın.

İnternet paketini yükselt bu sitelerdeki içerikler yüksek kaliteli hızın düşük olduğu için oluyor internet aldığın firmayla konuş hızını yükselt.

K Çevrimdışı

Kunak75

Yeni Üye
17 Ocak 2021
13
44
tsk ederim..( hiz testini yaotim musteri temsilisi ile gorustum ayarlama.yaptilar ) ama 480p de açıldı...peki tv nin surumu guncel mi?? yada yeniden yukleme yapmalimiyim sitede ki dosyalardan

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
tsk ederim..( hiz testini yaotim musteri temsilisi ile gorustum ayarlama.yaptilar ) ama 480p de açıldı...peki tv nin surumu guncel mi?? yada yeniden yukleme yapmalimiyim sitede ki dosyalardan
Tv yazılımı kaynaklı bir sorun değil ama güncel yazılım varsa serino tv arka etiket resmi eklerseniz TEKNOwest TEKNOwest ustam yazılım verebilir.

Birde hizmet aldığınız ISS max kaç hız alırım diye sorun onu öğrenin kullandığınız internet paketi ödediğiniz ücret ne kadar farklı ISS İLE daha yüksek hızlarda internet alabilirsiniz böyle sorunlarda yaşamazsınız .

Geri
Üst Alt