ihtiyaca göre değişir demek istediğim sadece uydu alıcısı üreten firmalar zaman içinde tv üretiminne geçeceklerini düşünüyorum, harici uydu alıcıları tarih olacaktırAndroid box varken uyduya ben para vermem.
Heleki hiçbir kanalı izlemiyorken.
Birazda tutucu bir yapımız var kolay kolay bir şeyi değiştiremiyoruz.ihtiyaca göre değişir demek istediğim sadece uydu alıcısı üreten firmalar zaman içinde tv üretiminne geçeceklerini düşünüyorum, harici uydu alıcıları tarih olacaktır
neden olmaz ? herşeyin bir sonu vardır , zaman alacaktır ama kaçınılmaz sondurHarici uydu alıcıları kolay kolay yok olmaz.
Hocam bizde 42pf5045 var galiba kartı mb81 CNN Kanal D HD vs vs bazı kanallar açılmıyor. Sanki sinyal yok gibi vici vici ses veriyor sorun bahsettiğin gibi dahili uyduda mi? Ben de yazılım yüklemek için foruma girdim sorun donanımsa hiç bulaşmayayım. Eğer sorun karttaysa tam olarak nasıl çözülüyor ve kaça mal oluyor?Dahili uydu alıcısı bozulmuş Vestel'ler, Yazılımsal hatalarından ötürü durmadan kanal silen ve yeni yazılımları bulunamayan dahili uydu alicili LG tvlere o kadar çok harici uydu cihazı takıyoruz ki.. Adam tamirine para vermemek için 80 90 100 lira bandindaki cihazlardan alıp yoluna devam ediyor.
Bu aralar yazılımsal arızaları zamanında Vestel servisi tarafından çözülmemiş dahili uydulu mb81 saseli 22 inç ve 39 inç Vestel ürünlerde geliyor. Kanal D HD , CNN Türk HD, TV 35 HD kanallarını gösteremiyor. Bunların anakarti da yok, yazılımına da erisemeyebiliyoruz. Mecburen harici uydu ile kurtarılıyor.
Bir de bu tarafından bakın..