Harici ses sistemi sorunu

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
Merhaba arkadaşlar. TV'ye bağlamak için 2.1 ses sistemi aldım. Ses sisteminin kendi kablolu kumandasından ses ayarı yapabiliyorum ama tvnin kumandasından ses açıp kapatınca ses hiçbir etkisi olmuyor. Kumandadan sesi sıfıra getiriyorum ama ses sisteminin kumandasından sesi ayarlayabiliyorum. Tvnin ses ayarlarından ses çıkışı/kulaklık ayarını değiştirince de birşey farketmedi. Hatta kulaklığı seçince ses ayarı yapmak için her seferinde ses ayarlarına girip kulaklık sesini ayarlamak gerekiyor. Özetle, ses sistemini bağlayınca sese TV'nin kumandasından müdahale edemiyorum. Bu yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorun mu? Yoksa sadece benim tvye özgü bir sorun mu? Çözümü var mı?

En başa yazmayı unuttum: Vestel 55ud9360

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
IMG_20210327_175224.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Link
Kullanıcılar için gizli metin: Frenzy 
Linkteki yardımcı komut klasörünü zipten çıkartın.
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv çalışırken kumanda üzerinden MENÜ 4 7 2 5 Tuşlayın.
Gelen menüde en alt satırdak usb operations satırına inip OK tuşuna basın flash bellek içerisine tv den bilgi dosyaları gelecek o dosyaları drive veya bir dosya upload sitesine yükleyip linkini buraya yazın gerekli düzenlemeleri yaparım tekrar size link veririm tv ye yüklersiniz sorununuz giderilmiş olur.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
Link *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Gelen menüde en alt satırdak usb operations satırına inip OK tuşuna basın flash bellek içerisine tv den bilgi dosyaları gelecek o dosyaları drive veya bir dosya upload sitesine yükleyip linkini buraya yazın gerekli düzenlemeleri yaparım tekrar size link veririm tv ye yüklersiniz sorununuz giderilmiş olur.
Ben Fikoloji'nin yazdığı linkten ve Teraspy Usta'nın gönderilerine bakarak, flash belleği TV'ye takip TV dosyalarını belleğe attım. Sonra swprofile üzerinde gerekli değişikliği yapıp TV'ye geri attım sanırım. Henüz ses sistemini denemedim, deneyip size geri yazayım.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Ustacım bunu mb120 65ub9100 için de uygulamam mümkün mü bu dosyayla

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Ben Fikoloji'nin yazdığı linkten ve Teraspy Usta'nın gönderilerine bakarak, flash belleği TV'ye takip TV dosyalarını belleğe attım. Sonra swprofile üzerinde gerekli değişikliği yapıp TV'ye geri attım sanırım. Henüz ses sistemini denemedim, deneyip size geri yazayım.
Ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

kişiye özel gizli cevap forumda bilgi gizleniyor forum kültürüne ters :kiskis ne yazıldığını az çok tahmin ettim modlama vs profil dosyası alma düzenleyip geri göndeme :hihi

Geri
Üst Alt