Hangi televizyonu tercih etmeliyim?

Pixel Teknoloji Çevrimdışı

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Merhaba, 4000 TL ye kadar bütçem var ve 4K, standart ev kullanımı için, ara sıra pc bağlayacağım ve maç izlemek için kullanacağım bir TV arıyorum. Gerçekten bütün özellikleri dolu dolu sunan ve alınca kesinlikle memnun kalırsın diyeceğiniz bir TV önerebilir misiniz rica etsem?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Ado hocam a101 de ki Toshibayı a101 de çalışan arkadaşım ayırdı bana almak istersen gel yarın dedi 2800 şuanki fiyatı. Onu alma onun yerine şunu al her yönüyle tatmin eder diyebileceğin bir ürün önerebilir misin?

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İşin gerçeği piyasa o kadar karışık ki, fiyat performans dengesi tutturamıyorum artık. Tamam TOSHİBA TV den ben memnunum, geri dönüşleri de oldukça olumlu görüyorum sahadan lakin 2800TL kısmında ister istemez ben de ''Yok artık yaaaa'' demek durumunda kalıyorum.

Sonra düşünüyorum diyorum ki ''Bu TOSHİBA ya özel bir fiyat artışı değil''

Ben biraz kararsızım azizim bu aralar.

Dikkat ederseniz TV üreticilerinden öyl eaman aman bir atak, yeni model sürümü vs de gelmiyor. Herkes piyasa yokluyor şu ara.

Acil değilse biraz bekleyin diyeceğim oda da cesaret edemiyorum zira 2800TL lik tv nin bir ay sonra 3200TL olmayacağının garantisi yok bu piyasa koşullarında. :alala

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
İşin gerçeği piyasa o kadar karışık ki, fiyat performans dengesi tutturamıyorum artık. Tamam TOSHİBA TV den ben memnunum, geri dönüşleri de oldukça olumlu görüyorum sahadan lakin 2800TL kısmında ister istemez ben de ''Yok artık yaaaa'' demek durumunda kalıyorum.

Sonra düşünüyorum diyorum ki ''Bu TOSHİBA ya özel bir fiyat artışı değil''

Ben biraz kararsızım azizim bu aralar.

Dikkat ederseniz TV üreticilerinden öyl eaman aman bir atak, yeni model sürümü vs de gelmiyor. Herkes piyasa yokluyor şu ara.

Acil değilse biraz bekleyin diyeceğim oda da cesaret edemiyorum zira 2800TL lik tv nin bir ay sonra 3200TL olmayacağının garantisi yok bu piyasa koşullarında. :alala

Kısacası cevapsız kaldım :)))

Teknosa da teşhir 49mu7000 3750 oda mantıklı gelmedi gibi.

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ertemli

Yeni Üye
16 Şub 2018
43
65 inç 4000 TL bandında Telefunken,Sunny,Regal hangisi alınır

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
65 inç 4000 TL bandında Telefunken,Sunny,Regal hangisi alınır
Bende 49-55 inç arıyorum. Hani şu paraya şuan ki piyasada şu ürün gerçekten iyi deseler alacam da çok kararsız kaldım. Ürünlerin özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı. Farkı tecrübe ortaya koyabilir diye düşünüyorum. Panel, yazılım ve firma farkı olarak.

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Magazadan alma internetten al. 49MU7400 yukko'da 3750 TL. Değerlendir.

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Magazadan alma internetten al. 49MU7400 yukko'da 3750 TL. Değerlendir.

Aynen onu listeye aldım bide burdan sorayım dedim hangisi gerçekten değer diye. Teknosada 49MU7000 teşhir 3750 idi almadım zaten yukko dan 3750 ya 49MU7400 alırım diyerek. Ama son bi emin olmak istedim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yani sırf cevap vermiş olmak için cevap yazmaktan hoşlanmıyorum aziim o nedenle mazur gör lütfen.
Ben istiyorum ki İyi fiyata, Yüksek özellikli, Stabilitesini bildiğimiz, Rüştünü ispat etmiş, Uzun garatili ve güvenilir firmaların ürettiği ürünleri alalım.

Diğer tüm detaylarda anormal bir durum olmasa da, FİYAT konusunda güncel durum içler acısı :ok

Pixel Teknoloji

Aktif Üye
1 Eki 2018
369
Yani sırf cevap vermiş olmak için cevap yazmaktan hoşlanmıyorum aziim o nedenle mazur gör lütfen.
Ben istiyorum ki İyi fiyata, Yüksek özellikli, Stabilitesini bildiğimiz, Rüştünü ispat etmiş, Uzun garatili ve güvenilir firmaların ürettiği ürünleri alalım.

Diğer tüm detaylarda anormal bir durum olmasa da, FİYAT konusunda güncel durum içler acısı :ok

Nedir öneriniz peki hocam biraz daha mı bekleyelim ? Ya da belli bi süre var mıdır şu zamana kadar bekle dediğiniz ? :)

Geri
Üst Alt