Hangi klimayı almalıyım? Bütçe 13500

gedrof

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
gedrof
Merhaba 40 M2 salon için 18000 BTU klima almayı düşünüyorum bu iki klima arasinda kararsız kaldım konuya hakim bilgili ve tecrübeli kişiler hangisini tavsiye edersiniz sebebiyle birlikte açıklarsanız çok memnun olurum klimadan hiç anlamıyorum içten beslemeli dıştan beslemeli felan oluyormuş bilgilendirirseniz ayrıca sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Kendini forum içinde de ıspatlamış bir model.

İkisi de bizim gözümüzle bakan kişiler tarafından alınmaz.
@Sota Ahmet Başkanın önerisini desteklerim.

Kendini forum içinde de ıspatlamış bir model.

Cevabınız için teşekkürler yukarıda belirttim gibi klimadan hiç anlamıyorum iki büyük üstad bu klimayı tavsiye ettiyse elbet vardır bı bildikleri diyorum ve bu klimayı alacağım.

İkisi de bizim gözümüzle bakan kişiler tarafından alınmaz.
@Sota Ahmet Başkanın önerisini desteklerim.
Hocam teşekkür ederim cevabınız için lg klimayı alacağım nasip olursa.

@Adem Helvacı hocam yeni TV aldım tv tavsiye bölümünde seri no paylaştım hangi panel bakabilir misiniz rica etsem ?

Son düzenleme:
Ben de yeni bir konu açmak istemedim. Üstadlarım TCL Elite hakkında ne düşünür peki?

Kompresör bilgisini istedim, gelir gelmez size bilgisini paylaşıırm.
kompresör isterse dünyanın en iyi modeli olsun , yazılım kompresöre doğru komutlar göndermiyorsa

Bakınız :kiskis

kompresör isterse dünyanın en iyi modeli olsun , yazılım kompresöre doğru komutlar göndermiyorsa

Bakınız :kiskis

Kesinlikle, Midea üretimi x,y,z marka klimalarda da olduğu gibi kompresör kendini kısamıyor kıssada garip bir ses yapıyor.

@Sota @Adem Helvacı hocam tavsiyeleriniz üzerine bugün LG s18 etk dual cool 18.000 BTU klimayı indirimli fiyattan 12.999 satın aldım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

@Sota @Adem Helvacı hocam tavsiyeleriniz üzerine bugün LG s18 etk dual cool 18.000 BTU klimayı indirimli fiyattan 12.999 satın aldım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun klimanız güle güle kullanın.Ben LG 12000 lik dual eco modelini 3 seneye yakın kullanıyorum,gayet memnunum.

Kurulum yapılırken yeteri kadar vakum yaptırmayı kesinlikle unutma,unutturma çok önemli.Servislerin çoğu bir an önce cihazı kurup gitmeyi düşünüyor.:ok

Kurulum yapılırken yeteri kadar vakum yaptırmayı kesinlikle unutma,unutturma çok önemli.Servislerin çoğu bir an önce cihazı kurup gitmeyi düşünüyor.:ok
Hocam vakum süresi ne kadar olmalı yoksa değişken midir?

Geri
Üst Alt