Deneyim Hangi internet firmasını kullanıyorsunuz?

P Çevrimdışı

PythonoX

Yeni Üye
2 Tem 2023
4
Kullandığınız internet sağlıyıcıları?

Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yapmayın. Fixnet gerçekten düzgün şekilde hizmet aldığım ve sıkıntı yaşamadığım (Bu bayram hariç) bir firma. Neden izin almadan reklam yapacak şekilde böyle hazır metinle konu açıp size olan algıyı olumsuz yönde etkiliyorsunuz? Ne alakası var diyecek olursanız üyeliğinizi alır almaz ilk mesajınız bu. Olmadı. :ciks

P Çevrimdışı

PythonoX

Yeni Üye
2 Tem 2023
4
Yapmayın. Fixnet gerçekten düzgün şekilde hizmet aldığım ve sıkıntı yaşamadığım (Bu bayram hariç) bir firma. Neden izin almadan reklam yapacak şekilde böyle hazır metinle konu açıp size olan algıyı olumsuz yönde etkiliyorsunuz? Ne alakası var diyecek olursanız üyeliğinizi alır almaz ilk mesajınız bu. Olmadı. :ciks
Merhaba. 1. Konuda bir cok sağlıyıcı mevcut olduğunun gerçeği mevcuttur. İyi günler.
E-Devlet yazılı sitelerinde geçiş imkanı sunan bildiğim fixnet var başka varsa ekleme yapın düzelteyim?
Sorgulama sitelerinde fttb,fttc gibi değerleri belirten firma varsa başka belirtin paylaşayım?
Şikayetvar sitesinde şikayetlere hızlı cevap veren firmalarıda belirtim netspeed,milleni,fix 3 firmayı bildiğin bu hızda bir firma daha varsa paylaşım sağlayabilir düzeltilebilir.
Netbone fixnet gıbır comnet vb yani yazdığım ve halla lg sayfası olup aktif çalışan varsa buyurun paylaşayım? Son cümlemde Not: Eğer ki unuttuğum veya ekleme yapacaklar yapabilirler şimdiden kusura bakmayın. Cümlesini belirtmiştim. Ben şeffaf şekilde belirtim. Foruma katıldığım gibi konu açtım zaten. Bu konuda herhangi bir 1 firmayı önerdiğim gozukmemekte kişisel fikrimle.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kullanıcıların bilgi sahibi olup konuyu değerlendirmesi için üye olduktan hemen sonraki ikinci mesajınızı da buraya ekliyorum.

Zam yapmayan halla bir cok firma mevcut örnek fixnet ama zam yaptığını gördüğüm atlantsinet var.

Bana göre fixnetin gerek müşteri hizmetleri geri dönüşleri, gerek hizmet kalitesi böyle uygulamalara ihtiyaç duyurmayacak düzeyde yeterli. Ancak kararları bu yönde ise benim söyleyebileceklerim bu kadar. Yarın itibariyle kendileriyle bir görüşme gerçekleştireceğim, konuyu da paylaşacağım. Gelişmelerle ilgili bilgilendiririm.

P Çevrimdışı

PythonoX

Yeni Üye
2 Tem 2023
4
Kullanıcıların bilgi sahibi olup konuyu değerlendirmesi için üye olduktan hemen sonraki ikinci mesajınızı da buraya ekliyorum.

Bana göre fixnetin gerek müşteri hizmetleri geri dönüşleri, gerek hizmet kalitesi böyle uygulamalara ihtiyaç duyurmayacak düzeyde yeterli. Ancak kararları bu yönde ise benim söyleyebileceklerim bu kadar. Yarın itibariyle kendileriyle bir görüşme gerçekleştireceğim, konuyu da paylaşacağım. Gelişmelerle ilgili bilgilendiririm.
Teşekkürler. Yanlış anlaşılma ötürü eğerki bu cümlem bu konudan her üye için boyle oldu ise. Peki forumunuzda başarılar dilerim. Ben örnek bir firma belirtim zam yapmayan gördüğüm poyraz,comnet firmalarda var elbetki.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Millenicom kullanıyorum memnunum. Başvurmak isterseniz kampanya indirim kodu 106CCB95.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
yıllarca dsmart kullandım berbattı hele müşteri temsilcileri çok bilgisiz kimseye tavsiye etmiyorum.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,294
Kablonet taahhütüm yeni bitti, yakında taşınacağım için taahhüt yapmayayım dedim ama taahhütsüz olarak 344 tl olacağı söylendi, bende mecbur taahhüt verdim şuan Kablonet e. Taşınacağım binada kablonet alt yapısı olmadığından cezasız iptal edebileceğim söylendi, bir sıkıntı çıkmaz dedi kablonet bakalım.

Artık taşınınca iptal edeceğim, ancak hemen bitişik olduğu binada kablonet alt yapısı var, acaba o binadan kablo çekip bağlarlar mı diyede düşünmüyor değilim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kablonet taahhütüm yeni bitti, yakında taşınacağım için taahhüt yapmayayım dedim ama taahhütsüz olarak 344 tl olacağı söylendi, bende mecbur taahhüt verdim şuan Kablonet e. Taşınacağım binada kablonet alt yapısı olmadığından cezasız iptal edebileceğim söylendi, bir sıkıntı çıkmaz dedi kablonet bakalım.

Artık taşınınca iptal edeceğim, ancak hemen bitişik olduğu binada kablonet alt yapısı var, acaba o binadan kablo çekip bağlarlar mı diyede düşünmüyor değilim.
Daha önce bir başka üyemiz söz konusu aktarımın yapılabileceği ile ilgili bir bilgi vermişti. Ama şu an kimin keyfinin yeteceğini, kimin olur diyebileceğini kestirmek çok güç. O yüzden her halükarda mümkün olabilecek birşeyin olup olmayacağına karar verecek kişinin sözünde bitiyor konu.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Turknet-TTnet arası gidip geliyorum mecburiyetten :kiskis
01.03.2024'e kadar ucuz net kullanmaya devam.
Sonra bakalım hangisi ile devam edeceğim ?

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
507
41
Turknet kullaniyorum. Hatta aylık 169 liradan 10 aylık peşin ödeme yapmıştım galiba Aralık ayında. En kötü bir 5-6 ay daha Turknet'e devam. Üstelik 100mbit hız olmasına rağmen indirme yaparken daha fazlasını da veriyor bazen.

Geri
Üst Alt