Merhaba. 1. Konuda bir cok sağlıyıcı mevcut olduğunun gerçeği mevcuttur. İyi günler.Yapmayın. Fixnet gerçekten düzgün şekilde hizmet aldığım ve sıkıntı yaşamadığım (Bu bayram hariç) bir firma. Neden izin almadan reklam yapacak şekilde böyle hazır metinle konu açıp size olan algıyı olumsuz yönde etkiliyorsunuz? Ne alakası var diyecek olursanız üyeliğinizi alır almaz ilk mesajınız bu. Olmadı.
Zam yapmayan halla bir cok firma mevcut örnek fixnet ama zam yaptığını gördüğüm atlantsinet var.
Teşekkürler. Yanlış anlaşılma ötürü eğerki bu cümlem bu konudan her üye için boyle oldu ise. Peki forumunuzda başarılar dilerim. Ben örnek bir firma belirtim zam yapmayan gördüğüm poyraz,comnet firmalarda var elbetki.Kullanıcıların bilgi sahibi olup konuyu değerlendirmesi için üye olduktan hemen sonraki ikinci mesajınızı da buraya ekliyorum.
Bana göre fixnetin gerek müşteri hizmetleri geri dönüşleri, gerek hizmet kalitesi böyle uygulamalara ihtiyaç duyurmayacak düzeyde yeterli. Ancak kararları bu yönde ise benim söyleyebileceklerim bu kadar. Yarın itibariyle kendileriyle bir görüşme gerçekleştireceğim, konuyu da paylaşacağım. Gelişmelerle ilgili bilgilendiririm.
Daha önce bir başka üyemiz söz konusu aktarımın yapılabileceği ile ilgili bir bilgi vermişti. Ama şu an kimin keyfinin yeteceğini, kimin olur diyebileceğini kestirmek çok güç. O yüzden her halükarda mümkün olabilecek birşeyin olup olmayacağına karar verecek kişinin sözünde bitiyor konu.Kablonet taahhütüm yeni bitti, yakında taşınacağım için taahhüt yapmayayım dedim ama taahhütsüz olarak 344 tl olacağı söylendi, bende mecbur taahhüt verdim şuan Kablonet e. Taşınacağım binada kablonet alt yapısı olmadığından cezasız iptal edebileceğim söylendi, bir sıkıntı çıkmaz dedi kablonet bakalım.
Artık taşınınca iptal edeceğim, ancak hemen bitişik olduğu binada kablonet alt yapısı var, acaba o binadan kablo çekip bağlarlar mı diyede düşünmüyor değilim.