HANGİ BİRİNE GÜVENELİM

H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41
Bugün görüştüğüm bir tamirci abimiz (ismini vermiyecem kendisinin youtube kanalı var İstanbul Avrupa yakasında)
Falan markanın falan led barı tümü değişimi kaça olur dedim. Kendisi o seri nolu tv nin orjinali üretilmiyor. Ben zamanında yetkili servisinden almıştım bilmem kaç koli, firma artık üretmiyor son 5 takım kaldı her şey dahil 950 olur dedi. yol ücteri 50 alırım oldu sana 1000 tl yol ücreti eyvallah 50 ustalıkta 400 olsun, led bar orjinali 650 mi yani. Teknik servislerden öyle orjilan koli koli led bar alına biliyor mu. Neyse bir alternatifi ise yan sanayi ürünler tabi kalite kalite değişiyor diyor haklı olarak iyi kalite yan sanayi led bar montaj dahil 650 evde monte ederim sizde görürsünüz diyor.
Allah aşkına orijinal led bar varmı? BU NASIL PİYASA HANGİ BİRİNE GÜVENECEĞİZ...

H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41
Turkledbar , fmrled , Merter elektronik ten fiyat alabilirsiniz. Ben bunlarla çalışıyorum. Özellikle turkledbar a whatsap üzerinden TV barkodu atıyorum dönüş sağlıyor lar.
bende yuxin e whatsapdan attım cvp bekliyorum. Orjilan led bar diye bişey varmı. teknik servislerden öyle koli koli alınıyor mu?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bende yuxin e whatsapdan attım cvp bekliyorum. Orjilan led bar diye bişey varmı. teknik servislerden öyle koli koli alınıyor mu?
A bak yuxin de iyi Adem helvacı çalıştı onlarla, orjinal diye birşey var tabi, fabrika çıkışı üreticinin taktığı orjinal oluyor ☺️
Zamanla üretim durunca onlarda A firması yerine B firması ile anlaşıp yola devam ediyorlar.

H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41
A bak yuxin de iyi Adem helvacı çalıştı onlarla, orjinal diye birşey var tabi, fabrika çıkışı üreticinin taktığı orjinal oluyor ☺️
Zamanla üretim durunca onlarda A firması yerine B firması ile anlaşıp yola devam ediyorlar.
Teknik servislerden öyle orjilan koli koli led bar alına biliyor mu. mesela samsun servisinden atıyorum 42" falan seri numaralı tv nin led barları...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben zamanında yetkili servisinden almıştım bilmem kaç koli, firma artık üretmiyor.
diyen biri ne kadar samimim dir?

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41
5 Takım 10 Takım neyse de koli koli abartmış. Sadece o model led yok çeşit çok.
Sadece o model led yok çeşit çok. Derken?
hadi diyelim 10 takım almış 5 son 5 takım kalmış. ben nasıl anlayacağım doğru mu yalan mı getirdiği orjinal mi?

Güven vermek için söylemiştir.
aslında ne koli nede 10 takım almamıştır elinde ne varsa getirp takacak 950 yi alacak öylemi acaba?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
hadi diyelim 10 takım almış 5 son 5 takım kalmış. ben nasıl anlayacağım doğru mu yalan mı getirdiği orjinal mi?
Her markanın her modelin led yapısı , dizilimi , led sayısı vs farklı yani çeşit çokken neden sadece bir modele koli koli yatırım yapsın. Güven vermek için abartmış.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51

aslında ne koli nede 10 takım almamıştır elinde ne varsa getirp takacak 950 yi alacak öylemi acaba?
Anlamak zorunda değilsiniz, karşı taraf da anlatmak zorunda değil çünkü konu o değil... Verdiği fiyat, ürün kalitesi size hitap ederse alış veriş olur, diğer türlü laf kalabalığıdır...

H Çevrimdışı

HAYALET01

Aktif Üye
29 Kas 2020
84
41
Anlamak zorunda değilsiniz, karşı taraf da anlatmak zorunda değil çünkü konu o değil... Verdiği fiyat, ürün kalitesi size hitap ederse alış veriş olur, diğer türlü laf kalabalığıdır...
ben led lerden anlamam ki orjinal getirdim dediğinde buna nasıl emin olunuyor. belirgin bir yazı barkot vb. varmı orjinali yan sanayiden ayıran

Geri
Üst Alt