O
ozgurizmir
Aktif Üye
- 22 Mar 2019
- 58
- 32
instagram da twitter da falan #BiGit2020 diye tag açmışlar millet altına yazıp içini döküyo bu videodakiler yine hiçbişi diil vallaa
Valla gitmesin,giderse ben 62 yaşına gireceğim,ondan sonra gelende 63 ,bu hiç iyi değilHakikaten 2020 hiç iyi geçmedi,hiç olmadık,akla gelmedik şeyler yaşadık.Yeter bi gitsin artık.
Valla gitmesin,giderse ben 62 yaşına gireceğim,ondan sonra gelende 63 ,bu hiç iyi değil
Virüs bence daha iyi
Her kes yaşlanıyor. Ömürden gidiyor.Valla gitmesin,giderse ben 62 yaşına gireceğim,ondan sonra gelende 63 ,bu hiç iyi değil
Virüs bence daha iyi
En önemlisi sağlıkKanuni Sultan Süleyman: “Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi”
Aha,bende Bucaya gelip tanışmak istiyordum ama artık bidaha da gelmem Bucaya ,elbette espri sevgili akrep,büyük baldız ve kocasının yakalandığını öğrendik ,gerçi onların durumları iyi görünüyor,üstelik baldız 66 kocası 67 yaşında ,bu gün telefon ettim ,sesleri epey iyi geliyordu ama bana ne dedi biliyormusun telefonda "alocum,yıllar dursa bari" dedi neden dedim ,"oğlanı evlendirip torun sevmek istiyoruz artık" dedi.Tabii yine baş konu "işsizlik" maalesef.Sn.@teraspy tövbe deyin virüs konusunda.Espri yaptığınızı biliyorum.Ben yaşlanmaya razıyım,sağlık daha önemli.Sağlık olmadıktan sonra hiç bir şeyin tadı,tuzu,kıymeti yok.Her şeyin başı sağlık,bunu daha öncede söylüyordum,coronaya yakalanıp,zor atlatan biri olarak şimdi daha ciddi olarak söylüyorum..
Geliyorum Balıkesire ona göreKanuni Sultan Süleyman: “Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi”
Sen zaten 65 gireceksin,ona göre haaaaHer kes yaşlanıyor. Ömürden gidiyor.