F Çevrimdışı flip-flop Aktif Üye 2 Ağu 2018 337 20 Ocak 2019 #1 Forum vs haric suan hicbir haber sitesine erisim saglanmiyor benden mi kaynakli kimse mi giremiyor? Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2019 Facebook sitesi girebiliyorum, 3 farkli tarayicidsn denedim ama haber sitelerine girilmiyor
Forum vs haric suan hicbir haber sitesine erisim saglanmiyor benden mi kaynakli kimse mi giremiyor? Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 20 Ocak 2019 Facebook sitesi girebiliyorum, 3 farkli tarayicidsn denedim ama haber sitelerine girilmiyor
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 20 Ocak 2019 #2 Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu komutları gerçekleştirin; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu komutları gerçekleştirin; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew
F Çevrimdışı flip-flop Aktif Üye 2 Ağu 2018 337 20 Ocak 2019 #3 Umut Barış' Alıntı: Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu komutları gerçekleştirin; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla ... Soylemeyi unuttum mobilden giremiyorum
Umut Barış' Alıntı: Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu komutları gerçekleştirin; ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew Genişletmek için tıkla ... Soylemeyi unuttum mobilden giremiyorum
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 20 Ocak 2019 #4 Baha3310' Alıntı: Soylemeyi unuttum mobilden giremiyorum Genişletmek için tıkla ... Tarayıcı önbelleğini sıfırlayın. Format ekranından sistem önbelleğini sıfırlayın. Uygulamaları güncelleyin, uygulama verilerini temizlemeyi deneyin.
Baha3310' Alıntı: Soylemeyi unuttum mobilden giremiyorum Genişletmek için tıkla ... Tarayıcı önbelleğini sıfırlayın. Format ekranından sistem önbelleğini sıfırlayın. Uygulamaları güncelleyin, uygulama verilerini temizlemeyi deneyin.