H96 Pro Plus 3/32 Firmware AOSP-ATV Rom

PCTeknikElektronik Çevrimdışı
30 Ocak 2024
229
H96 Pro Plus 3/32 AOSP-ATV Rom

CPU: Amlogic S912
GPU: Mali T820MP3

51zLmSWtlgL.jpg

Slimbox ile Lisanssız cihazlar daha kullanışlı hale gelmektedir.

Not: Denemek içinde olsa cihazınıza uygun Slimbox Rom yoksa,
Farklı cihaz Romunu kurmayın denemeyin cihazınız kullanılmaz hale gelir.
Sorumluluk Romu yükleyen kişidedir Riskli bir işlemdir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
5-6 olmuştur aldığım şekil kullanıyorum, android 7.1 hiçbir sıkıntı yaratmadı. Macera arasam mı acaba 😁
Slimbox rom' u ben şu an X96 Max Plus Ultra' da kullanıyorum. Stabilite, hız, kaynak kullanımı açısından yaklaşık 6 aylık kullanımda bir sıkıntısını görmedim.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Gece gece yine cihazı kurcalamak geldi içimden ve sonunda yükledim 🤣. Resimde en üstteki rom. Şimdi cihazı açınca güncelleme var diyor, acaba bu rom yapan kişinin güncellemesi mi?

IMG_20230821_000425.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Gece gece yine cihazı kurcalamak geldi içimden ve sonunda yükledim 🤣. Resimde en üstteki rom. Şimdi cihazı açınca güncelleme var diyor, acaba bu rom yapan kişinin güncellemesi mi?

IMG_20230821_000425.jpg
9 sonunda yüklenebildiyse, bence hiç başka birşeye bulaşmadan slimbox' a geçin. Gerçi süreçte arada onu da denemişmiydiniz hatırlamıyorum ama.

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
9 sonunda yüklenebildiyse, bence hiç başka birşeye bulaşmadan slimbox' a geçin. Gerçi süreçte arada onu da denemişmiydiniz hatırlamıyorum ama.
Aslında slimbox tam olarak ne bilmiyorum android 9 ile uğraşırken tam bakmadım. Slimbox rom indirdim ama onlar yüklenmedi

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aslında slimbox tam olarak ne bilmiyorum android 9 ile uğraşırken tam bakmadım. Slimbox rom indirdim ama onlar yüklenmedi
Slimbox romdan bahsediyordum üstadım. Daha önce yüklenmemiş, o zaman hiç zorlamaya gerek yok. Muhtemelen o güncelleme rom geliştiricinindir ama bazen güncellemeye yönlendiriyorlar, geliştirme aşaması yarıda kalıyor, dosyalar eksik oluyor, sıkıntı yaratmasın. Aidan' ın teyit edebilecek resmi bir adresi ya da sabit forum konusu var mı?

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Slimbox romdan bahsediyordum üstadım. Daha önce yüklenmemiş, o zaman hiç zorlamaya gerek yok. Muhtemelen o güncelleme rom geliştiricinindir ama bazen güncellemeye yönlendiriyorlar, geliştirme aşaması yarıda kalıyor, dosyalar eksik oluyor, sıkıntı yaratmasın. Aidan' ın teyit edebilecek resmi bir adresi ya da sabit forum konusu var mı?
YouTube videosu altından indirdim bu romu o da İtalyanca konuşuyor birsey anlamadım 😁bir bakayım stabilse böyle devam ederim

Geri
Üst Alt