Güvende değiliz. 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
FDWGHivXsAA_WYg.png

K kaynak:

Son düzenleme:
ALwuhusH Çevrimdışı

ALwuhusH

Aktif Üye
12 Ağu 2020
268
Olmaz öyle şey, burası MUZ Cumhuriyeti mi.?
Maalesef birçok bilgiler bu gibilerin elinde ve oyuncak gibi bu şekilde tehtit ediyorlar

Herkesin datası var arkadaşlar ellerinde .Ev adreslerimiz,Telefon numaraları,araç sigortaları.Kimlik bilgilerimiz her şey. Bu bilgiler yayılmış hedef olduğunuz anda evinize kargo yollayıp duruyorlar. Her yerde ifşa ediyorlar.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Olmaz öyle şey, burası MUZ Cumhuriyeti mi.?
Öyle değil ama başkan mevcut sistem muz cumhuriyetini aratmaz :kiskis
Devletin gücünü arkasnda hisseden varmı
padişah olduğunu sanan tek adamın yönettiği ülkede yaşıyoruz daha ne olsun
20 yılımı yediler hergün söverek sayarak yaşııyoruz memlekette mutlu insan kalmadı
kimsenin yüzü gülmüyor hırsız dolandırıcı yuvası oldu kim kimi tutarsa öpüyor:hihi

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
İngilizceyi orta seviye bilen ve bilgisayar ile uğraşmayı (kötü huylu) seven sıradan bir çocuk çok kötü şeyler yapabilir.

İnternet denilen illet çıktığında insanlık daha akıllı olacak ve bilinçlenecek diye sevinmiştik. Internet kullanıcının amacina bagli olarak iyi & kotu bir şey, şöyle ki x kişisi MIT videoları ile doktora tezi bile yazabilir ama bununla uğraşan güruh %10 dur geri kalan %90 lik kısım çöp ve çöp ötesi. O yüzden ya kısıtlamalar meydana gelecek ya da aynen devam edecek.

Ben bu yaşananları "bahaneler ile" interneti kısıtlamaya bağlıyorum.

Böyle bir şey olduğunda proxy ve vpn işe yaramaz, +200 ping ile net de iş yapmak istiyorsanız tabii ki başka. Bunların sonucunda da iran oluruz :)

Türkiye kötü durumda. Evlenmeyi düşünen varsa evlenmesin... o kadar.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
phishing - yemlemenin güzel bir örneği olmuş.

bunların böyle bir yeteneği olduğuna 100 kişi inansa ki bunun binler olma ihtimali çok yüksek, malesef büyük vurgun olurdu.

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,967
Kimlik numaraları vs çalınalı yıllar oluyor. İlk değil. En son e nabız ve orman bakanlığı sistemi saldırıya uğramıştı sanırım.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Bana hiç bilmediğim,duymadığım yerlerden mesaj geliyor.İlgim olmayan konularda aranıyorum.Gerçekten tüm bilgilerimiz birilerinin elinde.İnşallah bunlardan bir zarar görmeyiz.Çok dikkatli olmak gerekiyor.

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Şifresini unuttuğum da her zaman girdiğim forumlara giremeyen ben bir de bu habere inanacağım. Ha aramada, savcıyım, polisim diyene inanmışım ha buna. Doğrusu insan yalan da olsa kulağına hoş gelene inanmak ister. Olsa olsa sisteme erişebilme izni olan yetkili içeriden bir tanıdığı vardır, birlikte yapıyorlardır, o da ilk birkaç işlerinde savcılık şikayetiyle son bulur. Sonra iş çorap sökmeye, yeniden örmeye dönüşür.

Hocaların hocası ne demiş; Hiç Kimse Görmek İstemeyen Biri Kadar Kör Olamaz - İbni Sina

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
573
Şifresini unuttuğum da her zaman girdiğim forumlara giremeyen ben bir de bu habere inanacağım. Ha aramada, savcıyım, polisim diyene inanmışım ha buna. Doğrusu insan yalan da olsa kulağına hoş gelene inanmak ister. Olsa olsa sisteme erişebilme izni olan yetkili içeriden bir tanıdığı vardır, birlikte yapıyorlardır, o da ilk birkaç işlerinde savcılık şikayetiyle son bulur. Sonra iş çorap sökmeye, yeniden örmeye dönüşür.

Hocaların hocası ne demiş; Hiç Kimse Görmek İstemeyen Biri Kadar Kör Olamaz - İbni Sina

Ibni Sina vefat edeli Asır oldu.
Elektronik ortam da ortalığı karıştırmak için azıcık inat yeterlidir.

Bu kolaydır, mühim olanı sonrasıdır.

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Tanıdığı bir sağlık çalışanı mı ar acaba? Para karşılığı, whatsapp üzerinden sahte pcr sonucu alındığını duyduktan sonra her şey mümkün.

Geri
Üst Alt