Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Çekimler ileri derece amatör olsa da, içerdiği bilgilerin bu gün, yarın ve mümkün olan tüm zamanlarda birilerine faydalı olacağını ümit ediyorum ?Emeğinize sağlık hocam güzel ve bir o kadar önemli bir konuyu ele almışsınız.??
Ahmet'im seninle bir arada olsak biz ne bilgiler tamponlarız bu sanal sektörde lakin, heyhaaaat gel gör ki hayat savurmuş bizi başka başka yerlereEline saglik hocam, tüketim- izolasyon ilişkisini cok iyi ozetlemissin
Zaman ayırıp izlediğiniz, forumda fikrinizi belirttiğiniz için ben teşekkür ediyorumYine faydalı bir bilgiyi güzel özetlemişsiniz Ado hocam.
Teşekkürler.
Sizin gibi güzel insanların haliyle çalışmaları da çok güzel oluyor. İzlemek bizim için inanın büyük bir zevk Adem hocam.Zaman ayırıp izlediğiniz, forumda fikrinizi belirttiğiniz için ben teşekkür ediyorum
Ne yalan söyleyeyim Umut 96tl bana yüksek geldi, sebebini araştırıp tüketim verilerini tekrar kontrol edip günün saatlerine odaklanınca sonucu gördüm ve bu konuda bilgilendirmek istedim herkesiEpey fark ediyormuş, teşekkürler.
Çekimler ileri derece amatör olsa da, içerdiği bilgilerin bu gün, yarın ve mümkün olan tüm zamanlarda birilerine faydalı olacağını ümit ediyorum ?
Elbette etkiler ve aslında temel olarak kompresör değil, Kondanserin direkt olarak güneş görmesi oldukça sakıncalıdır.Hocam kompresörün güneşte olmasıda tüketimi etkilermi.
Elbette etkiler ve aslında temel olarak kompresör değil, Kondanserin direkt olarak güneş görmesi oldukça sakıncalıdır.
Kırsal bölgelerde evin damına dış üniteyi yere kondurup giden çok klimacı kardeşimiz var, Bir de güneşim açısını hesaplamamış ise vay o evin sahibinin haline. Yazık.
merhaba adem helvacı hocam nasılsın sota hocam cevapladı ama sizdende bilgi alayım dedim
bende yeni klima aldım arçelik 09325 modeli sabahları 9 dan 12 ye kadar güneş görüyor dış ünite çok etki eder mi sonra hiç güneş görmüyor
birde 25 setliyorum orta faz hızında oda sıcaklığı 25 derece inmiyor 25,6 / 26,3 derece aynı kalıyor
( ilk 12 gün klimayı açtığımda 25 setli iken 25 derecenin altına iniyordu 24,5 / 25,3 derece arasında oluyordu oda sıcaklığı ) son 1 haftadır oda sıcaklığı düşmüyor 25 lere
termometre probunu klimanın üstüne filtre kısmına koydum emiş sıcaklığı 25 derece idi
kendini kısmış halde 0,1 kw çekerken üfleme sıcaklığınıda ölçtüm 17 ,5 / 18 derece
dış borularda nemlenme oluyor
17 dk boyunca vakum da yapıldı klimaya
bu bilgiler ışığında klimada sorun olabilir mi ? teşekkürler .