Güler Misin? Ağlar Mısın?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Adamların denemediği yol yok. :haha1 Sota Sota teraspy teraspy

Screenshot_2020-05-06-Onay-listesi.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sayın Adem Helvacı Adem Helvacı'nın gözüne girmeye çalışıyorlar sanırım :cigara

Fakat şu noktayı atlamışlar. Yüce yaratanın, Yüce peygamberin, Ulu önderimiz Gazi'nin ismini direkt veya dolaylı yollardan hiç bir şekilde kullandırmayız bu forumda. Tamam adamın ismi Muhammet dir eyvallah (Ki benim Asıl adım Adem Muhammet mesela) ama kalkıp da isim işareti dışında bir amacı hedefleyen tanımlamalar ile kullanılıyorsa hiç şansları yok.

Ayrıca benim gözüme neden girmeye çalışsınlar abi? Forumdaşların gönüllerine girsinler yeter, benim gözümün hiç bir etkisi yok bu forumda :ok

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Fakat şu noktayı atlamışlar. Yüce yaratanın, Yüce peygamberin, Ulu önderimiz Gazi'nin ismini direkt veya dolaylı yollardan hiç bir şekilde kullandırmayız bu forumda. Tamam adamın ismi Muhammet dir eyvallah (Ki benim Asıl adım Adem Muhammet mesela) ama kalkıp da isim işareti dışında bir amacı hedefleyen tanımlamalar ile kullanılıyorsa hiç şansları yok.

Ayrıca benim gözüme neden girmeye çalışsınlar abi? Forumdaşların gönüllerine girsinler yeter, benim gözümün hiç bir etkisi yok bu forumda :ok

Takip ettiğim kadarıyla senden dolayı atıldığını veya kaçmak zorunda kaldığını zannedenler var. Gerçi tek değilsin bir kaç kişi daha var ama senin oran yüksek :rock Yoksa öyle değil mi? :haha1

Geri
Üst Alt