Online'a tabii ki de çalışmışlardır asıl kazançları orada zaten lakin ben nedense odağı tamamen online için aktardıklarını düşündüm. Hikayeden çok açık dünyadan vuracaklar gibi. Bu çoğu oyuncu için negatiften ziyade pozitif bir haber. Fragmanlardan ve karakter tanıtımlarından ben hikayenin oldukça yavan olacağını, hatta serinin en kötü hikayesine sahip olacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım ve dediğiniz gibi olur. Beklentiyi düşük tutup daha da tatmin olurum belki ayrıca.
Ben açıkçası hikayenin yavan olacağını zannetmiyorum.
Rockstar GTA V'ten sonra çuvallama lüksü yok.
GTA V'in hasılatını defalarca çıkartmış bir şirket, bu markaya yazık etme gibi bir hata yapmaz diye düşünüyorum.
Tek sıkıntı yeni nesil donanımları sattırmak adına güçlü grafiklerle geliyor olması.
Tabi animasyonlar da bu denli gelişmiştir.
Ama optimizasyon tarafında Rockstar'dan yana şüphem yok, konsollarda olay donanımların zayıf kalması.
Ülkemizde oynaması maliyetli bir oyun olacak, sanki diğer oyunlar çok maliyetsizmiş gibi, 3060ti'ın bile giriş seviye kalacağını düşünüyorum.
Fragmanda güzel grafik hileleri var, görsel şöleni yaşatıyor ama yer yer de düşük kaplamalar göze çarpıyor.
Online modu yüklemek opsiyonel olsa süper olur.
İşlemciyi gereksiz bir yükten arındırmış oluruz.
GTA V enhanced edition da optimizasyon konusunda iyi olmuş.
Tabi RTX açınca FPS düşüyor. Bu da kötü bir gerçek.
RTX açık oynanacağı zaman 60 FPS civarlarına bizi kilitler diye düşünüyorum.
90 FPS gibi bir durum güncel mimarili kartlarda, AMD 9000 ve Nvidia 5000 serisinde, şahane olur.
Bütçemi aştığı için yeni nesil kartlarda durum nasıl bilmiyorum ama 4K 120 FPS bile halledilmiş gibi. (Diğer oyunlar)