T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yanlış anlaşılma yanlış yorumlama olmuş cihazı garanti kapsamında yetkili servise gönderdiğinizi düşünmüşlerAdem Helvacı hakem heyeti kararı geldi o kadar saçma bir sonuç çıktı ki tam gülmelik durum. gerekçete vergi numarası eksik ve muhatap yok diye yazmışlar. bilgiler doğru ve eksiksiz daha sonra kaymakamlığı aradım tüketici hakem heyeti çalışanları ile konuştum bana aktarılan şu "gsm iletişimi şikayet edemezsiniz onlar tamirci kanunda tamirciler şikayet edilemez telefonunuzu kırsalarda tamirciyi şikayet etme hakkınız yok aldığınız yeri şikayet edeceksiniz" dediler. nasıl yani "telefonumu bozan kişileri şikayet edemiyorum bu hangi kanunmuş nerede böyle bir şey yazıyo" diyorum saçma sapan cevaplar alıyorum kararda yanlışlık yok diyorlar ben de askere gideceğim bu bu iş bilmez hakem heyeti ve tamirci yüzünden moral sıfır bir şekilde gitmek zorundayım tüketici mahkemesine başvuracak zamanımda yok uğraşamıyacam bunlar ile... kararı ve konuştuğum kişinin ses kayıtlarını atarım abi istersen neler saçmalamışlar kendi gözün ve kulakların işe şahit ol yazık valla.