A
atakanpower
Yeni Üye
- 11 Eki 2024
- 21
- 35
Arkadaşlar Grunding Tokyo 55 GHU 7905 C Android Tv yi yeni aldım.Bu tv ile ilgili bir kaç sorum olacak.Android sürümü 11.Bu Tv de gömülü gelen sistem uygulamarını(Örneğin Netflix)nasıl silebilirim.Fevre dışı bırakılabiliyot ama kaldır seçeneği mevcut değil.Notmal android telefonlarda root ve adb aracılığıyla sistem uygulamalarını kaldırabiliyorum ama tv lerde nasıl olur bilmiyorum.
Cihazı grunding yazılım sayfasından seri no girerek yazılımını kontrol ettiğimde en son yazılım mevcut.Mesala telefonlarda ki gibi android sürümünü dışarıdan yükseltebilir miyim.Bu cihazlara bilgisayardan adb komutu yazmak için hangi kablo kullanılıyor
Ve bu cihazlarda gizli özellik menüsü mevcut mudur. Aıda64 uygulamasında cihazın bilgileri şu şekilde;
Cihazı grunding yazılım sayfasından seri no girerek yazılımını kontrol ettiğimde en son yazılım mevcut.Mesala telefonlarda ki gibi android sürümünü dışarıdan yükseltebilir miyim.Bu cihazlara bilgisayardan adb komutu yazmak için hangi kablo kullanılıyor
Ve bu cihazlarda gizli özellik menüsü mevcut mudur. Aıda64 uygulamasında cihazın bilgileri şu şekilde;