3250tl teknosa kampanya kapsamında diye anlattı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata alınabilecek alternatif tv önerebilir misiniz
3250 tl ise alın iyidir3250tl teknosa kampanya kapsamında diye anlattı
Bu fiyata alınabilecek alternatif tv önerebilir misiniz
Kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ama benim önceliğim Smart özelliği. Vestel tv ler Smart konusunda pek iyi değilmiş. Ben kullanmadım yorumlar ve görüşler öyleVestel 55UD9360 55" 4K Ultra HD Smart LED TV
3.599,00 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Smart özelliği öncelikli ise Samsung ve LG ye yönelmende fayda var hocam.Kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ama benim önceliğim Smart özelliği. Vestel tv ler Smart konusunda pek iyi değilmiş. Ben kullanmadım yorumlar ve görüşler öyle
Kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ama bu tv de netfilx yokmuş anlıya ağın smart özelliği sıkıntı kafam iyice karıştı3250 tl ise alın iyidir
Önerebileceğiniz bir model var mıSmart özelliği öncelikli ise Samsung ve LG ye yönelmende fayda var hocam.
Kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ama bu tv de netfilx yokmuş anlıya ağın smart özelliği sıkıntı kafam iyice karıştı
Önerebileceğiniz bir model var mı
Smartı fazla sıkıntı değil bir arçelik kullanıcısı olarak söylüyorum sadece netflix yokKardeşim tavsiyen için teşekkür ederim ama bu tv de netfilx yokmuş anlıya ağın smart özelliği sıkıntı kafam iyice karıştı
Önerebileceğiniz bir model var mı
Örneğin grundig 55vlx7810 modeli görüntü olarak beğendim ama netfilx yok bu benim için önemliSmarttan kastınız nedir hocam ?
Hangi app ler tv de sizin için olmazsa olmaz ?