Grundig 55 FLX 9595 SP Ultra HD TV

tozdemir05 Çevrimdışı

tozdemir05

Yeni Üye
1 Haz 2018
13
51
Herkese Merhabalar,

Uzun bir metin yazdım. Umarım tamamını okur bilgi ve desteğinizi esirgemezsiniz.
2016 Yılında farklı bir forum sitesinden tanıma şansı yakaladığım Can abinin ve kendi araştırmalarım sonucunda Grundig 55 FLX 9595 BP Ultra HD (4K) TV satın aldım.
Tam 2 yıl geçti ekranda morarmalar sonucunda Arçelik tarafından TV değişim oldu. Değişimden 1 sene sonra LED arızası çıktı tamir gördü. Tamir sonrası resmen ledler dışarıdaymış gibi geldi tekrar aldılar düzelttiler geri getirdiler.
Ocak 2022 ye kadar sorunsuz kullanıyorduk ki TV nin yarısından sol tarafı karardı. Servis aldı götürdü.5 günün sonunda arızalı değil bu tv diye geri getirdiler. Tabi ben tüm resimlerini Arçelik ile paylaştım. TV arızalıydı arkadaş dedim.Servis geldi aldı götürdü. LED arızası ledler değişecek denildi. Ücreti Bin 560-TL dediler.Sonrasında sadece 60 TL indirim ile Bin 500 TL ye yapıldı ve dün akşam TV geldi. TV bazen normal bazen arızalı olarak komple sol tarafta kararma oluyordu. Arızalı iken sağf taraf ve tüm panel tertemizdi. Tamir sonrası üst ortada kocaman bir kararma, sağ altta epeyce bir kararma, TV nin genel olarak tüm panelde kararma ve tamamında matlaşmış bir görüntü ile geldi.
Arçelik' e tekrar tüm resimler ile servis talebimi ilettim. Yarın dönerler sanırım.
Bu TV nasıl bir tamir görmüşte bu hal aldı acaba. Kalitesiz led mi kullanıldı? Arıza led ler ilgili olmayabilir mi?
Desteğiniz, bilgi ve yönlendirmeniz için Teşekkür ederim.
Turan ÖZDEMİR

1-ARIZALI-HALI.jpg
1-TANIR-SONRASI.jpg
2-ARIZALI-HALI.jpg
2-TAMIR-SONRASI.jpg
3-ARIZALI-HALI.jpg
3-TAMIR-SONRASI.jpg
ARIZALI-HALI-1.jpg
ARIZALI-HALI-2.png
ARIZALI-HLI-3.jpg
ARIZASIZ-HALI.jpg
TAMIR-SONRASI-1.jpg
TAMIR-SONRASI-3.jpg
TAMIR-SONRASI-4.jpg
TAMIR-SONRASI-5.jpg
TAMIR-SONRASI-6.jpg
TAMIR-SONRASI-7.jpg

Y Çevrimdışı

Yusufclp 

Aktif Üye
10 Şub 2021
74
45
Geçmiş olsun. Grundig ben de kullandım. 10 ayda bir arıza yapıyordu. Sizinkine benzer arıza. En son zar zor değişim oldu. Şimdiki 1 senedir çalışıyor. Yapılsa da performans alamazsınız. Bir de arçelikteki bazı uyanıklar tamirde geçen süreyi garanti süresine eklemiyor. Bilginiz olsun. Grundig ile ilgili başka bir konuda uzun uzun yazmıştım değişim sürecini.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hakkını ara ayıplı hizmet verilmiş Tv garantisi ne kadar'dı garanti süresi ne zaman doldu Tamirde geçen süre garantiye eklenir verilen hizmet ayıplı hizmet olduğu için +1 kazncınız burdan var detayları yapılan işlemleri tam bilmiyorum ama hakkınızı ararsanız çözülmeyecek sorun değil k.hatası yoksa.

ücretli değişim olduğuna göre gelen tv garantili olması lazım değişim talep edebilirsiniz taleplerinizi kabul etmezlerse THH'ye ayıplı hizmet üzerinden.

Şikayet edebilirsiniz seçimlilik haklarınızın kullandırılmadığına yönelik konu detaylanını yazın yazışmaları servis fişlerini saklayın hakkınızı arayın.

Twitter vs sosyal medya üzerinden şikayetlerde bulunun muhakkak size dönüş yapacaklardır hakkınızı aramaktan vaz geçmeyin.

Y Yusufclp Hakkını aradı değişim için 1400 TL civarı ödeme yapmıştı yaptığı ödeme tarafına iade edildi kararlı olun yeter.

Y Çevrimdışı

Yusufclp 

Aktif Üye
10 Şub 2021
74
45
Hakkını ara ayıplı hizmet verilmiş Tv garantisi ne kadar'dı garanti süresi ne zaman doldu Tamirde geçen süre garantiye eklenir verilen hizmet ayıplı hizmet olduğu için +1 kazncınız burdan var detayları yapılan işlemleri tam bilmiyorum ama hakkınızı ararsanız çözülmeyecek sorun değil k.hatası yoksa.

ücretli değişim olduğuna göre gelen tv garantili olması lazım değişim talep edebilirsiniz taleplerinizi kabul etmezlerse THH'ye ayıplı hizmet üzerinden.

Şikayet edebilirsiniz seçimlilik haklarınızın kullandırılmadığına yönelik konu detaylanını yazın yazışmaları servis fişlerini saklayın hakkınızı arayın.

Twitter vs sosyal medya üzerinden şikayetlerde bulunun muhakkak size dönüş yapacaklardır hakkınızı aramaktan vaz geçmeyin.

Y Yusufclp Hakkını aradı değişim için 1400 TL civarı ödeme yapmıştı yaptığı ödeme tarafına iade edildi kararlı olun yeter.
Tüm sosyal medya iletişim kanallarını kullanmak çok faydalı. Haklarınızı öğrenip dik durmak ta önemli. Ben tamirde geçen sürenin eklendiğini forumdaki bir arkadaşımızın dikkati sayesinde öğrenip 6502 sayılı kanunu baştan sona okudum. Zaten garanti belgesinde yazıyor. Yazışmalarımı da buna göre bilinçli bir şekilde yapınca sonuç almam kolay oldu.

tozdemir05 Çevrimdışı

tozdemir05

Yeni Üye
1 Haz 2018
13
51
Merhabalar,

TV yi aldı götürdüler. Komple elden geçti ve ekli resimlerdeki şekli ile geldi. Led bar haricinde Plexi de değişim olmuş. Sanırım bu sefer oldu.

iyi Forumlar.

1c367c0db4958422f.jpg
218365dbd0f28a814.jpg
3e909a02367bf6ca2.jpg
446f2cdacf92427e9.jpg
5d7c09d1dcb355084.jpg
6d19683535c6cd857.jpg

Geri
Üst Alt