Bunların piri de DobERMAN... Futbolculuğu, hakemliği ayan beyan ortada ama adam bu gün farklı havlıyor...
Halkı kin ve düşmalığa tahrik suçunu işleyen kabzımalı yazacaktım ama gece gece anmayayım dedim.. Sen andın
Bunların piri de DobERMAN... Futbolculuğu, hakemliği ayan beyan ortada ama adam bu gün farklı havlıyor...
Benim için kesinlikle olmaz ,içim içimi yiyiyor ama asla verdiğim sözden -yeminden dönmemKötü bir tecrübe olmuş.
Yeni stadlar biraz daha medeni insanları maça çekiyor. Aslında medeni biraz yanlış oldu. Sadece insan gibi insan desek yerinde ve yeterli olur sanırım.
Yine de yeni stadla yeni bir başlangıç değerlendirilebilir.
Bence git ,kırmızı mendil at bu sefer ,sevgili tarık uğurPassolig zımbırtısı çıkınca bende bıraktım gitmeyi, fişlenmek istemiyorum iki meşale yaktık diye ))
Anında spor büro ile çay içeriz ????Bence git ,kırmızı mendil at bu sefer ,sevgili tarık uğur
"Alattin abi de gelecek,bekleyelim" derdinAnında spor büro ile çay içeriz ????
Telefon icat oldu benim hızım kesildi... Laptop ile on parmak f klavye ile yazıyordum ne güzel... Öyle olsa, nefes alamazdın herhalde abi...Yav ne çauk yazıyorsunuz ,azıcık benim yazmamaı bekleyin,5 dakika ara verin ,yetişemiyorum ,huuuu ,size söylüyorum
Telefon icat oldu benim hızım kesildi... Laptop ile on parmak f klavye ile yazıyordum ne güzel... Öyle olsa, nefes alamazdın herhalde abi...
Çaylar büyük bardakta gelir o zaman"Alattin abi de gelecek,bekleyelim" derdin
Telefon icat oldu benim hızım kesildi... Laptop ile on parmak f klavye ile yazıyordum ne güzel... Öyle olsa, nefes alamazdın herhalde abi...
Ben zaten sevgili umuttan şüphleniyordum,haklıymışımTelefonu da iki el kullan hocam. Bir de klavye boyutunu değiştir.
Bence hızını yükseltebilirsin.
Fark etmez ,ben 79 kuşağıyım, alışığım büyük bardağaÇaylar büyük bardakta gelir o zaman
Ben zaten sevgili umuttan şüphleniyordum,haklıymışım
Fark etmez ,ben 79 kuşağıyım, alışığım büyük bardağa