11794frekans ney?
Sinyal yok diyor hocam11794 / 30000 / V bu frekansı gir tarattır , biss key e gerek yok
O genel kesinti.Bu güne kadar bende de yoktu,şimdi gelmiş.Yeniden bir daha deneyin.Sinyal yok diyor hocam
alo abi her maçı izlemiş öyle demişti bugün aradım sordum o izlediyse biz neden izliyemiyoruz birde sordum onlardaki çanak 120miş bizdeki 90lıkO genel kesinti.Bu güne kadar bende de yoktu,şimdi gelmiş.Yeniden bir daha deneyin.
çanak kaçlıkSinyal yok diyor hocam
Evet bizim çanaklar 120 lik,turnuva başladığından beridir izliyoruz,bizim maçları salondaki 47'' tvden diğerlerini balkondaki 19'' tvden (kulağımda kulaklık ile) ,bu arada bu gün Buca-Karşıyaka-Çeşme-Çiğli-Alsancak ve Karabağlar'dan arkadaşlar aradı "izleyemiyoruz" diye önce şaşırdım sonra çanak çaplarını sordum ,birisi 90lık diğerleri eski DT çanağıymış,hatta yatıyordum son arandığımda başım çok ağrıyordu çünkü,ve inanmayan arkadaşa Hollanda maçının fotosunu çekip yolladımküçük çanaklarda görüntü yokmuş üst komşum 90lıktan büyük olacakmış dedi telegramda 170lik çanakta seviye 85miş şaka gibi
alo abi her maçı izlemiş öyle demişti bugün aradım sordum o izlediyse biz neden izliyemiyoruz birde sordum onlardaki çanak 120miş bizdeki 90lık
çanak kaçlık