Merhaba arkadaşlar. Telefon almaya niyetlendim şu sıralar ama 3 model arasında kaldım. Belki diyeceksiniz aralarında epey bir fark var ama ortalama her biri arasında 200 tl fiyat var. Ve ben iki tane alacağım. En ucu ile en pahalı arasında toplam 800 tl yapıyor. Şuan gm 5 plus kullanıyorum yeni çıktığında almıştım. Şuana kadar batarya ve açma kapama tuşu haricinde bir sıkıntım olmadı. Özellikle teknik servisten memnun kaldım. Yavaş yavaş sıkıntılar çıkmaya başlayınca da telefonu değiştirmeye karar verdim. Başlangıçta kararlıydım ve xiaomi alacaktım fakat araştırdıkça içinden çıkılamaz bir hal aldı ve diğer iki seçenekte ortaya çıktı. Bir kaç gün önce yakından 3 telefonu da inceledim daha da aklım karıştı.
Xiaominin teknik servis ve arızaları beni düşündürüyor açıkçası. Samsung ve gm dede sorun yaşayanlar var fakat forumlar xioami ile sorunlarla dolu ve sorunlar sadece donanım değil yazılımsal da bir sürü sorun görülüyor.Bu yüzdende samsung ve gm daha yazılımsal anlamda stabil telefonlar gibi görünüyor. Samsunga yönelince ise bu sefer gm ile gerçekten 400 tl farka değecek bir telefon mu o da soru işareti oluştu.
Ele alınca hissiyat olarak samsung diğer ikisinden daha premium his bırakıyor. Ayrıca ekran kalitesi 3ünü yan yana koyunca samsung orjinal diğerleri sahte gibi kalıyor. Super omaled farkından ama pixel yoğunluğu düşük olduğundan yakından bakıldığında fark edilen bir bozukluğa neden oluyor.
Youtube da fotoğraf incelemelerinde samsung daha renkli ama daha yapay bir his uyandırıyor. diğerleri ise daha doğal ama soluk.
Kağıt üstünde ise Xiaomi fark atıyor ama buda kağıt üstünde kalıyor. Pratikte bu kadar değil.
Sizce ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler...
Xiaominin teknik servis ve arızaları beni düşündürüyor açıkçası. Samsung ve gm dede sorun yaşayanlar var fakat forumlar xioami ile sorunlarla dolu ve sorunlar sadece donanım değil yazılımsal da bir sürü sorun görülüyor.Bu yüzdende samsung ve gm daha yazılımsal anlamda stabil telefonlar gibi görünüyor. Samsunga yönelince ise bu sefer gm ile gerçekten 400 tl farka değecek bir telefon mu o da soru işareti oluştu.
Ele alınca hissiyat olarak samsung diğer ikisinden daha premium his bırakıyor. Ayrıca ekran kalitesi 3ünü yan yana koyunca samsung orjinal diğerleri sahte gibi kalıyor. Super omaled farkından ama pixel yoğunluğu düşük olduğundan yakından bakıldığında fark edilen bir bozukluğa neden oluyor.
Youtube da fotoğraf incelemelerinde samsung daha renkli ama daha yapay bir his uyandırıyor. diğerleri ise daha doğal ama soluk.
Kağıt üstünde ise Xiaomi fark atıyor ama buda kağıt üstünde kalıyor. Pratikte bu kadar değil.
Sizce ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkürler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.