GIBIR İnternet Aralık Kampanya

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
134
40
Merhaba arkadaşlar,

Gıbırnet Aralık ayı için kampanya yapmış,

35Mbps Down-12Mbps Up VDSL/FİBER /// 300 TL
100Mbps Down-20Mbps Up VDSL/FİBER /// 320 TL
100Mbps Down-20Mbps Up ESNAFLARA VDSL/FİBER /// 300 TL

-6 Ay sabit fiyat garantisi
-AKN Yok
-AKS Yok
-E devlet ile hızlıca abonelik
-Taahhüt yok

Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.

GA4GLDBCWJ

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Cogent lisansı iptal edildiği için Cogent üzerinden yurtdışına çıkış yapan tüm yerel İSS erişimi ya durdu yada darboğaza girdi.

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
134
40
Cogent lisansı iptal edildiği için Cogent üzerinden yurtdışına çıkış yapan tüm yerel İSS erişimi ya durdu yada darboğaza girdi.

Comnet ile Gibirnet'in alakası nedir hocam?

İnternet kutusu kullanıyordum şimdi de gibirnete geçtim. Tamam bunlar büyük kurumsal firmalar değiller. O yüzden arada bir internetin gittiği...vs problemler olabiliyor. Ama zamanında Türk Telekom'da da Türknet'de de çok sorun yaşadığım ve günlerce internetimin gelmediği zamanlar oldu. Neticede tamamı Türk Telekom altyapısını kullanmıyor mu?

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,791
Comnet ile Gibirnet'in alakası nedir hocam?

İnternet kutusu kullanıyordum şimdi de gibirnete geçtim. Tamam bunlar büyük kurumsal firmalar değiller. O yüzden arada bir internetin gittiği...vs problemler olabiliyor. Ama zamanında Türk Telekom'da da Türknet'de de çok sorun yaşadığım ve günlerce internetimin gelmediği zamanlar oldu. Neticede tamamı Türk Telekom altyapısını kullanmıyor mu?
ucuz internet satan firmalar genellikle cogent gibi firmalar üzerinden yurtdışında çıkış yapıyor.
eğerki yedekli çalışmıyorsa comnet gibi biranda piston aşağı iner.

turktelekom yurtiçi omurgalardan birisi gibirnette bunu kiralıyor fakat çoğu site, sosyal medya platformları, bizim forum dahil hep yurtdışında bulunuyor.

turktelekom yurtdişından bulunan sitelere erisebilmek için yurtdışı ISS firmalarından hat kiralamak zorunda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt