9köy' Alıntı:arkadaşlr akşam yazamadım bugünde fırsatım olmadı özür dileyerek.
şuanda zor yazabiliyorum.
arkadaşlar aslında sahte mitsubishi diye bir şey yok başlık alışkanlıktan dolayı oldu burada düzelteyim biraz.. gerçi düzeltmesekte olur ister istemez bu söz geçiyor. kaliteli olan diye ayırd etmek lazım aslındamı desem...ve dünyada mitsubishi klima dendimi MISTSUBISHI ELECTRIC 'tir gerçek olanı dedim işte gene.
bunun sağlam örneği euroventtir vaktim olduğunda daha detaylı anlatırım ve başka belgelerde konuya ekleyeceğim. gerçi Ado hocam beğenmez ama. tüm şi,rketlerin sciline girmek ne mümkün. ilmi bir belge olmasada eurovent bile ME yi mitsubishi olarak göstermiş. Ado üstad bugün güzel yazı yazmış ME ile MHI ayırmış zaten daha sonra değinirim.
İsubatan' Alıntı:9köy' Alıntı:arkadaşlr akşam yazamadım bugünde fırsatım olmadı özür dileyerek.
şuanda zor yazabiliyorum.
arkadaşlar aslında sahte mitsubishi diye bir şey yok başlık alışkanlıktan dolayı oldu burada düzelteyim biraz.. gerçi düzeltmesekte olur ister istemez bu söz geçiyor. kaliteli olan diye ayırd etmek lazım aslındamı desem...ve dünyada mitsubishi klima dendimi MISTSUBISHI ELECTRIC 'tir gerçek olanı dedim işte gene.
bunun sağlam örneği euroventtir vaktim olduğunda daha detaylı anlatırım ve başka belgelerde konuya ekleyeceğim. gerçi Ado hocam beğenmez ama. tüm şi,rketlerin sciline girmek ne mümkün. ilmi bir belge olmasada eurovent bile ME yi mitsubishi olarak göstermiş. Ado üstad bugün güzel yazı yazmış ME ile MHI ayırmış zaten daha sonra değinirim.
Forum genelini biraz okudum size izninizle bir soru sormak istiyorum. 6metre x 4 metre bir salonum var yüksekliği 2.6 metre 4 metrelik bir duvarın yaklaşık 3metresi neredeyse yere kadar pencere. Araştırmalarım sonucunda (bunda sizinde katkınız büyük)ME msz sf 35ve klima almayı düşünüyorum fakat bir başka markanın satıcısı arkadaşım soğutmada yetersiz kalır diyor ıstmada zaten pek kullanmıycam. Sizce bu metrekarede bir salon için bu klima yeterlimi yoksa daha büyüğümü gerekir. Açıkçası bu bile biraz bütçemi aşıyor aslında
9köy' Alıntı:İsubatan' Alıntı:Forum genelini biraz okudum size izninizle bir soru sormak istiyorum. 6metre x 4 metre bir salonum var yüksekliği 2.6 metre 4 metrelik bir duvarın yaklaşık 3metresi neredeyse yere kadar pencere. Araştırmalarım sonucunda (bunda sizinde katkınız büyük)ME msz sf 35ve klima almayı düşünüyorum fakat bir başka markanın satıcısı arkadaşım soğutmada yetersiz kalır diyor ıstmada zaten pek kullanmıycam. Sizce bu metrekarede bir salon için bu klima yeterlimi yoksa daha büyüğümü gerekir. Açıkçası bu bile biraz bütçemi aşıyor aslında
yeter arkadaşım şüpheniz olmasın cepheniz güney olsa bile yeter.
İsubatan' Alıntı:9köy' Alıntı:yeter arkadaşım şüpheniz olmasın cepheniz güney olsa bile yeter.
Çok teşekkür ederim..