Gençler "bir süre yokum" , neden mi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sota öyle yapıyorum da idmandan bir süre sonra (yaklaşık yarım saat daha ) terleme oluyor. Hocaya sordum vücut yağ yakmaya devam ediyor bir süre daha ondan oluyor dedi. Yani kıyafet değiştirince dışarı çıkana kadar yine terlemiş oluyorum. Bir süre salonda bekliyorum ama yinede fayda etmiyor. Aslında 9 ay oldu spora başlayalı, 1 defa hastalandım 🙁

Sota öyle yapıyorum da idmandan bir süre sonra (yaklaşık yarım saat daha ) terleme oluyor. Hocaya sordum vücut yağ yakmaya devam ediyor bir süre daha ondan oluyor dedi. Yani kıyafet değiştirince dışarı çıkana kadar yine terlemiş oluyorum. Bir süre salonda bekliyorum ama yinede fayda etmiyor. Aslında 9 ay oldu spora başlayalı, 1 defa hastalandım 🙁
En az iki değişimlik ince kıyafet olmalı. Vücut terle birlikte toksin v.b. Atar. Önemli olan o atığın vücut tarafından tekrar emilmesini engellemek. Eskilerin (Bizden de eskiler var tabii :hihi ) dediği gibi ter üstünde soğumasın.

slowfood salonda o kadar beklemeye vaktim olmuyor ki 🙁 Çıkar çıkmaz da diğer işlerimi hallediyorum 🙁 Aslında haklısın öyle yapmak lazım. Ama bu aralar çoğu kişi CRP yüksekliği yaşıyor. Vücudun da biraz bağışıklık sağlaması lazım bu gibi durumlara. En ufak bir şeyde hastalanmayla bir ömür geçmez

Tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.Bu havalarda sağlığımıza biraz daha dikkat etmemiz lazım. :ok :bye

Kusuruma bakmazsanız bir süre bende olmayacağım. Herkese sağlık, sıhhat, esenlik dilerim. Allaha emanet olun. :bye

slowfood nereye gidiyorsun tatile mi?

... çünkü yoruldum iyice , azıcık dinleneyim, "azıcık" dediğim unutulmasın lütfen , ortalığı karıştırmak için kısa sürede tekrar buralardayım :uzgun

... çünkü yoruldum iyice , azıcık dinleneyim, "azıcık" dediğim unutulmasın lütfen , ortalığı karıştırmak için kısa sürede tekrar buralardayım :uzgun
Hayırdır Emmi yine mi gidiyorsun ?

Sevgiyle,muhabbetle kal sağlıklı olarak aramızda ol inşallah :bye :ok

Bize kaçak derler kaçmadık gerçi de Emmi hep tatilde :kiskis

Geri
Üst Alt