Yaylaya veya denize tatile gidiyordur.Emmi daha yeni geldin nereye çok geçmiş olsun.
Uyku sistemi error veriyor Emmi geceleri bırakma vakti gelmiş.
21:00-00:00 bu saatler arası Forum sonrası uyku diye alıştırsan kendini iyi olabilir Emmi.

Yaylaya veya denize tatile gidiyordur.Emmi daha yeni geldin nereye çok geçmiş olsun.
Uyku sistemi error veriyor Emmi geceleri bırakma vakti gelmiş.
21:00-00:00 bu saatler arası Forum sonrası uyku diye alıştırsan kendini iyi olabilir Emmi.

İyi tatiller Sayın Emmi. Emmi' mize tatil yakışır. Hayırlısıyla bir tatilde @By_Trol ustamıza ayarlayabilsek iyi olacak. Hatta bir ara toplanıp hep beraber yanına gidelim. (Dur şimdi bu tatil değil eziyet olacak.)... Çünkü kendime izin verdim bir süreliğine, dinlensem iyi olur diye düşündüm,iki gündür sabah kalkınca baş dönmesi oluyor nedense, ancak sonraki zamanlarda gayet iyiyim.Gerçi dayanamam foruma girip yine bir şeyler karalarım![]()
Der ve susar. Dostum çok geçmiş olsun ihmal etme baş dönmesi vertigo uyarısı olabilir dikkat et kendine umarım kötü birşey yoktur... Çünkü kendime izin verdim bir süreliğine, dinlensem iyi olur diye düşündüm,iki gündür sabah kalkınca baş dönmesi oluyor nedense, ancak sonraki zamanlarda gayet iyiyim.Gerçi dayanamam foruma girip yine bir şeyler karalarım![]()

Tatile daha çoook var ama artık uzun süre kalmayacağım gece kuşu gibi
Bu arada sevgili @akrep2018 GS'yi tebrik ederim 
Bende arkanızdan kapıyı çekerim Sayın Emmi. Malum tamir edilecek bir sürü şey çıktı.Hepinize tek tek teşekkür ederimTatile daha çoook var ama artık uzun süre kalmayacağım gece kuşu gibi
Bu arada sevgili @akrep2018 GS'yi tebrik ederim
![]()

Sağlıklı mutlu iyi günleriniz olsun.Gençler bir süre yokum ,dinlenmem lazım. yaz tatiline falan gitmiyorum ona para lazım çünkü .
Sevgili dostum lütfen kendine iyi bak sağlıkla huzurlaGençler bir süre yokum ,dinlenmem lazım. yaz tatiline falan gitmiyorum ona para lazım çünkü .