Gençler "bir süre yokum" , neden mi ...

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Gençler ,uzun bir süre yokum neden mi ...
Yoruldum ,beynim yoruldu yine ,kendime sınır koymuştum ,o sınırı çoktan aştım aslında ,faydamdan çok zararım dokunuyor gibi hissediyorum artık,en iyisi "alo tatile çıksın" dedim kendime ,ve ben tatile çıkıyorum ,tatil bahane ,köy şahane desem de inanmayın ,dayanamam yinede girer bakarım buralara ,mahellede neler olmuş diye :)
Şimdiden bayramınızı kutluyor ,büyüklerin ellerinden ,küçüklerin gözlerinden öpüyorum ,yine ortancalara bir şey yok,onlar şeker toplasınlar bakayım :)
Şimdilik hoşçakalın :bye
İyi tatiller emmi arayı çok açma ama ellerinden öpüyorum harçlığıda bekliyorum :hihi:hihi:hihi

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Sn.@teraspy,bedenler ve beyin yoruluyor,biraz dinlenmeye hepimizin ihtiyacı var.Sizin de şimdiden Kurban bayramınız kutlu olsun,iyi tatiller.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Gençler ,uzun bir süre yokum neden mi ...
Yoruldum ,beynim yoruldu yine ,kendime sınır koymuştum ,o sınırı çoktan aştım aslında ,faydamdan çok zararım dokunuyor gibi hissediyorum artık,en iyisi "alo tatile çıksın" dedim kendime ,ve ben tatile çıkıyorum ,tatil bahane ,köy şahane desem de inanmayın ,dayanamam yinede girer bakarım buralara ,mahellede neler olmuş diye :)
Şimdiden bayramınızı kutluyor ,büyüklerin ellerinden ,küçüklerin gözlerinden öpüyorum ,yine ortancalara bir şey yok,onlar şeker toplasınlar bakayım :)
Şimdilik hoşçakalın :bye
sen dayanamazsın dayanamazsııın :)
bıraz kafanı dınledıkten sonra gelirsin muhakkak :sirit
şimdiden bayramın kutlu olsun abi. beklıyoruz sabırsızlıkla

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Aha,sen yaşıyormusun mert :hihi
hiç sorma üniversite ler açıldı malum , 2 senenin eksikleri yarım kalan işler vs. yoğunuz.

Ondan da öte alt katımda oturan annanem malasef artık yoğun bakımda.Kolu kırıldı kanser olduğunu öğrendik yatalak kaldı 1 ay kadar dönüşümlü refakatçi olduk dayımlarla.Birkaç kere hastaneye yatış ,acile götürdük vs. Şuan malasef artık yoğun bakımda.?

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
hiç sorma üniversite ler açıldı malum , 2 senenin eksikleri yarım kalan işler vs. yoğunuz.

Ondan da öte alt katımda oturan annanem malasef artık yoğun bakımda.Kolu kırıldı kanser olduğunu öğrendik yatalak kaldı 1 ay kadar dönüşümlü refakatçi olduk dayımlarla.Birkaç kere hastaneye yatış ,acile götürdük vs. Şuan malasef artık yoğun bakımda.?
Allah şifa versin. Aynı hastalıktan üç gün önce dedemi kaybettik. Hazırlıklı olmak lazım malesef.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63

Mert kardeş anneannenize çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.Sizlere de sabır ve dayanma gücü versin.

Allah şifa versin. Aynı hastalıktan üç gün önce dedemi kaybettik. Hazırlıklı olmak lazım malesef.

Tarık kardeş başınız sağ olsun.Dedenize Allah'tan rahmet,sizlere de sabır dilerim.

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752
geçen yılın konusu olunca hata oldu diye... geçmiş olsun diyecektim 1 yıl olunca sildim...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt