smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
Aganin basganin eli tutulmaz ne verirsen elinle o gelir seninleSenın gıdısat GOLD gıbı duruyor.
Aganin basganin eli tutulmaz ne verirsen elinle o gelir seninleSenın gıdısat GOLD gıbı duruyor.
Geldin mi beyaaaaaHepinize teeeek tek teşekkür ederim,
Bu arada sevgili tkartal ,özel özürlerimi kabul et lütfen,nedenini biliyorsun muhtemelen
Ne berbat bişeymiş bu anlamadım iyimi,Dr. "birinden bulaşınca daga ağır geçer" dedi,iğne yapmak istedi ama ben istemedim ,nede olsa eski toprak var ya Dr'ın yanında ,gülüştük,bir hap verdi içtim işte
Ama halen göz kapaklarımın üstü ağrıyor ,bir ağırlık var tabii
Çok takılamıyacağım fakat yinede birkaç konuya bakayım bakalalım
Bu arada beni takip eden 50 kişi varmış, bende "neden göz kapaklarmda ağırlık var" diyordum,
Çabuk takibi bırakın bakayım
tekrardan geçmiş olsun hocam birkaç aile içi sıkıntıdan ve işlerden arayamadım affedin lütfen.İyi olduğunu duymak güzel ve Allah şifa versin diyorum hocam.?Hepinize teeeek tek teşekkür ederim,
Bu arada sevgili tkartal ,özel özürlerimi kabul et lütfen,nedenini biliyorsun muhtemelen
Ne berbat bişeymiş bu anlamadım iyimi,Dr. "birinden bulaşınca daga ağır geçer" dedi,iğne yapmak istedi ama ben istemedim ,nede olsa eski toprak var ya Dr'ın yanında ,gülüştük,bir hap verdi içtim işte
Bu arada beni takip eden 50 kişi varmış, bende "neden göz kapaklarmda ağırlık var" diyordum,
Estağfurullah siz iyi olun yeter gerisi teferruat ?Hepinize teeeek tek teşekkür ederim,
Düz koşulara başladın demek abi... Tekrar geçmiş olsun. Gözlerindeki ağırlık 50 kişinin takibinden değildir bence, öyle olsaydı, sırtın ağrırdı...Hadi çıktım erkenden ,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum,ortancalara birşey yok
oooooo emim gelmiş hoşgelmiş sefalar gelmişHepinize teeeek tek teşekkür ederim,
Dedik o kadar iğne yapalım ama demiGeldin mi beyaaaaa
iğne lazım iğneHadi çıktım erkenden ,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum,ortancalara birşey yok
Gözümle görüp- okuyorum ya sevgili Domestos... Gözlerindeki ağırlık 50 kişinin takibinden değildir bence, öyle olsaydı, sırtın ağrırdı...
Yoruldum,uzun süre dinleneyim birazcık diyorum ,uzun süre ve birazcık ikisini bir kullandım bilerek
Ayrıca yarın sevgili çocukluk arkadaşım faruk'un cenazesi var ,öğlen Bostanlı'da kalkacak ,üzüldüm tabii hemde çok.Karşıyakada evine geliyormuş arabası ile,kırmızı ışıkta durmuş,yeşil yanmış ,arabası hareket etmemiş, arkasındakiler korna çalmalarına rağmen hareket etmeyince inip bakmışlar ki kalp krizinden vefat etmiş,saat 22:30 gibi başka bir arkadaşımın sms mesajı ile öğrendik üzücü durumu,İzmir gazetelerine baktım ama göremedim haber ,belki gözümden kaçtı,neyse işte birazcık uzun süre dinleneyim