akrep2018
Süper Üye
- 16 Eyl 2018
- 1,273
- 63
Gençler bir süre yokum ,dinlenmem lazım. yaz tatiline falan gitmiyorum ona para lazım çünkü .
Sn.teraspy iyi dinlenmeler,kendine iyi bak.
Gençler bir süre yokum ,dinlenmem lazım. yaz tatiline falan gitmiyorum ona para lazım çünkü .
Çok geçmiş olsun.Ailece hastayız, on gün kadar oldu, önce babam da başladı, öksürük hapşırma, boğaz ağrısı, yorgunluk, aşırı terleme, doktora gittik, domuz gribi olabilir dedi, bu aralar salgın varmış, babamın CRP değeri 55 çıktı, bir sürü antibiyotik, antibakteriyel ve ilaç, sonra anneme bulaştı, dört gün önce gece acile gittik, serum verildi, onun da CRP si 23 çıktı da başladı ilaçlara, aynı belirtiler ve şikayetler için, bir de kusma oldu, ben ve sonunda kardeşim de yakalandık, biz de ilaç kullanıyoruz, çok şükür daha iyiceyiz bir iki gündür.
Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
teraspy üstadım size ve yenge hanıma da acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun.
Size de çok geçmiş olsun. Nasıl bayağı toparladı mı? Hatta yoğurt, probiyotik v.b. demiştim tüketebildiniz mi?O Ocico benim de geçen hafta midem bulanıyordu ateşim de çıkınca kan testi yaptırdım 0-0.5 referans aralığı olan CRP 6.30 çıktı. (yaklaşık 12 katı ) Ben de iğne yaptırdım. Büyük geçmiş olsun
Garanti derece de 18 dir. Hangi klinikle anlaşmışlar?slowfood ben şimdi gayet iyiyim. Antibiyotik iğneleri olunca ateşim de geçmişti. Ben soğukta kalmama bağlıyorum hastalanmamı.Özellikle idmandan çıkınca klimalı yerde bekliyordum.Yaklaşık 60 metrekare yerde 48.000BTU klima çalıştırıyorlar. Öyle bir soğutuyordu ki kesin ondan hastalandım
20 derecede çalıştırıyorlar. İdmandan sonra içeride durmuyorum artık. Alarko'nun çift motorlu klimasından çalışıyorGaranti derece de 18 dir. Hangi klinikle anlaşmışlar?
Daha altına düşmediği içindir.20 derecede çalıştırıyorlar. İdmandan sonra içeride durmuyorum artık. Alarko'nun çift motorlu klimasından çalışıyor
idman sonrası terli giysilerini salonda çıkar üzerine kuru baharlık uzun kollu kapüşon giy.slowfood ben şimdi gayet iyiyim. Antibiyotik iğneleri olunca ateşim de geçmişti. Ben soğukta kalmama bağlıyorum hastalanmamı.Özellikle idmandan çıkınca klimalı yerde bekliyordum.Yaklaşık 60 metrekare yerde 48.000BTU klima çalıştırıyorlar. Öyle bir soğutuyordu ki kesin ondan hastalandım
Allah razı olsun. Şimdi hastaneden döndüm.İyi dileklerini anlatan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Tüm hasta arkadaşlara da acil şifalar...