Gençler "bir süre yokum" , neden mi ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emmi daha yeni geldin nereye çok geçmiş olsun.
Uyku sistemi error veriyor Emmi geceleri bırakma vakti gelmiş.
21:00-00:00 bu saatler arası Forum sonrası uyku diye alıştırsan kendini iyi olabilir Emmi.
Yaylaya veya denize tatile gidiyordur. :)

... Çünkü kendime izin verdim bir süreliğine, dinlensem iyi olur diye düşündüm,iki gündür sabah kalkınca baş dönmesi oluyor nedense, ancak sonraki zamanlarda gayet iyiyim.Gerçi dayanamam foruma girip yine bir şeyler karalarım :)
İyi tatiller Sayın Emmi. Emmi' mize tatil yakışır. Hayırlısıyla bir tatilde @By_Trol ustamıza ayarlayabilsek iyi olacak. Hatta bir ara toplanıp hep beraber yanına gidelim. (Dur şimdi bu tatil değil eziyet olacak.) :deli1 :haha Der ve susar. 😊

... Çünkü kendime izin verdim bir süreliğine, dinlensem iyi olur diye düşündüm,iki gündür sabah kalkınca baş dönmesi oluyor nedense, ancak sonraki zamanlarda gayet iyiyim.Gerçi dayanamam foruma girip yine bir şeyler karalarım :)
Dostum çok geçmiş olsun ihmal etme baş dönmesi vertigo uyarısı olabilir dikkat et kendine umarım kötü birşey yoktur :uzgun :bye

Sn@teraspy geçmiş olsun.Laf aramızda artık yaşlanıyoruz,biraz dinlenmek iyi gelecektir,iyi tatiller. :ok :bye

Sensiz çekilmiyor buralar... :tara

İyi tatiller. Geçmiş olsun emmi.

Hepinize tek tek teşekkür ederim :ok Tatile daha çoook var ama artık uzun süre kalmayacağım gece kuşu gibi :) Bu arada sevgili @akrep2018 GS'yi tebrik ederim :ok

Hepinize tek tek teşekkür ederim :ok Tatile daha çoook var ama artık uzun süre kalmayacağım gece kuşu gibi :) Bu arada sevgili @akrep2018 GS'yi tebrik ederim :ok
Bende arkanızdan kapıyı çekerim Sayın Emmi. Malum tamir edilecek bir sürü şey çıktı. :tara :haha

Gençler bir süre yokum ,dinlenmem lazım. yaz tatiline falan gitmiyorum ona para lazım çünkü .

Geri
Üst Alt