tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Başkan sigara yaktırma bize bu yaştan sonra )Artık umudu mu yitirdim. Yoğurdun içine düşsek bizden artık cacık bile olmaz.
Başkan sigara yaktırma bize bu yaştan sonra )Artık umudu mu yitirdim. Yoğurdun içine düşsek bizden artık cacık bile olmaz.
Sigaranın yanıp sönmesi fıtratında var. Ya bizim için için yanan gençliğimiz, umutlarımız ne olacak.Başkan sigara yaktırma bize bu yaştan sonra )
Başkan oylama yapıldı halk şeçimini yaptı bindik bir alamete gidiyoruz kıyameteArtık umudu mu yitirdim. Yoğurdun içine düşsek bizden artık cacık bile olmaz.
Ekmek teknesi kahvehane sahneleri geldi aklıma.Sigaranın yanıp sönmesi fıtratında var. Ya bizim için için yanan gençliğimiz, umutlarımız ne olacak.
Sigaranın yanıp sönmesi fıtratında var. Ya bizim için için yanan gençliğimiz, umutlarımız ne olacak.
Adem abiye sesimi duyuramamışım Adem Helvacı
Hep bu Ahmet yüzünden. Bildirim sistemi düzgün çalışmıyorAdem abiye sesimi duyuramamışım Adem Helvacı
Kış geliyor başkan. Soğuk sevmez bu kardeşiniz, konuşturmayın o yüzdenSigaranın yanıp sönmesi fıtratında var. Ya bizim için için yanan gençliğimiz, umutlarımız ne olacak.