Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gün bilgisayarıma bu illet fidye virüsü ( GANDCRAB V5.0.4 ) bulaştı veri dosyalarım kilitlendi.Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar olursa umuduyla yazıyorum. :-(
Bu gün bilgisayarıma bu illet fidye virüsü ( GANDCRAB V5.0.4 ) bulaştı veri dosyalarım kilitlendi.Bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar olursa umuduyla yazıyorum. :-(
Ne yazıkki internetten bulaştı.Direkt veri dosyalarımı hedef alıp kilitlemiş.Ayrıca adamlar resmen fidye istemişler.
Bu şekilde Metin Dosyası atmışlar.
---= GANDCRAB V5.0.4 =---
***********************UNDER NO CIRCUMSTANCES DO NOT DELETE THIS FILE, UNTIL ALL YOUR DATA IS RECOVERED***********************
*****FAILING TO DO SO, WILL RESULT IN YOUR SYSTEM CORRUPTION, IF THERE ARE DECRYPTION ERRORS*****
Attention!
All your files, documents, photos, databases and other important files are encrypted and have the extension: .TSIPDUY
The only method of recovering files is to purchase an unique private key. Only we can give you this key and only we can recover your files.
The server with your key is in a closed network TOR. You can get there by the following ways:
---BEGIN PC DATA---
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
---END PC DATA---