Farklı bir konuda da belirtmiştim iphone'a geçmeyi düşünüyorum keyfi bir değişimNiçin sattığını öğrenebilirmiyim acaba,bir arkadaşım telefon arıyordu,bana soru,hatta "beraber gidip alalım" dedi bugün.(işin aslı pek karışmak istemiyorum artık ama en azından bilgiyi veririm,kendisi irtibat kurar)
Görmemişim,yaşlılık , ben arkadaşa anlatırım ,"tamam alo" derse sana pm atarımFarklı bir konuda da belirtmiştim iphone'a geçmeyi düşünüyorum keyfi bir değişim
Bende gunaydin diyeyim garantisini bizzat Samsung kendisi veriyor kvk vs.ara firmalar yok şubat ayında almışım bu aradaBu arada garantisi kim ,kvk mı yoksa ithalatçı mı ?
Dedim ve iyi geceler dileğim ile ben çıktıım
Bu gün Aydına ürün götürmeye gitmiş,yarın gördüğümde soracağım, çünkü "alo,ben de değiştireceğim telefonu" demişti.Onda çift hat var.Hele yarın olsunBende gunaydin diyeyim garantisini bizzat Samsung kendisi veriyor kvk vs.ara firmalar yok şubat ayında almışım bu arada
Geç olsun güç olmasınBu gün Aydına ürün götürmeye gitmiş,yarın gördüğümde soracağım, çünkü "alo,ben de değiştireceğim telefonu" demişti.Onda çift hat var.Hele yarın olsun
Hic problem degil akıl verenler r.... marka al cok guzel demislerdir merak etmeyin en guzeli karismamakSevgili T Towarscke, arkadaş(benden 3 yaş büyüktür) iş yerinde anlatmış "telefon alacağım "diye,ona "2.ci el telefon alma sakın demişler.Ben de "sen bilirsin abim" dedim.
Ama dün burada yazmayı inan unuttum,geç bildirim için özürlerimi iletiyorum .