??7 Sezon boyunca ıcımızde buyuttugumuz,sabahları yayınlacagı saatlerı ıple cektıgımız. herseyden ote muthesem fınal bekleyen bızler
sankı 8. fınal sezonu 3-5 ergene verıp yazdırmıslar gıbı. Dumur dumur olsun sınırımden kendımı yedım.
7 yılda olusturulan tum karekterler bır cıpa cope atıldı. 8 Sezon yenıden cekılsın
Bir ara Lost fırtınası vardı. Şimdide bu.İzlemedim, ilgimi de çekmedi hiç... Benim takdir ettiğim noktası, milyarlarca insan üzerinde bir şekilde hakimiyet kurmuş olabilmesi.
Lost tada öyle yapmışlardı.
bu adamlar iyi dizi yapıyorlar ama sonunu getiremiyorlar )
Sınırımden kendı kendımı yedım. uyuz herıfler dızının kıtabı bıtmeden kafalarına gore fınal yapmaya calıstılar.??
Arkadasımda aynı seylerı söyledi. Böyle final mi olur falan ??
Bakayım dedıgın yere aksam
Zaten öyle oldu.7 Sezon boyunca ıcımızde buyuttugumuz,sabahları yayınlacagı saatlerı ıple cektıgımız. herseyden ote muthesem fınal bekleyen bızler
sankı 8. fınal sezonu 3-5 ergene verıp yazdırmıslar gıbı. Dumur dumur olsun sınırımden kendımı yedım.
7 yılda olusturulan tum karekterler bır cıpa cope atıldı. 8 Sezon yenıden cekılsın
HahahLost ve GoT.. her ikisi de benim için mükemmel başlayan ve sonu hüsranla biten yapımlar.
Lost'un sen bölümünü birkaç kez izlemiş ve sonu bu olamaz, mümkün değil diye kendimi avutmuştum ?
GoT çok yavan bitti, bir Türk filmi tadında, izleyici vurucu bir son bekliyordu, tabii diğer sezonlarda beklenti çok yükseldi, dolayısıyla normal bir şekilde bitince millet hayalkırıklığı yaşamışta olabilir..
catres sen yine de bu söylenenlere aldırma izle, sonra yorumunu buraya yazarsın.. hem şanslısın, 7 yıllık serüveni bir çırpıda izler kurtulursun bizim gibi yıllarca beklememiş olacaksın