Full yazılım yüklüyemiyorum 40UA9300

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakanaydin05

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
hakanaydin05
İyi günler arkadaşlar full yazılım yüklüyemiyorum bütün adımları gerçekleştirmeme rağmen ok tuşuna basılı tutarak fişi takıyorum ışık hızlıca yanıp sönüyor ama çok kısa sürüyor sonuç yüklenmiyor yardımlarını bekliyorum

full yazılım elinizde mevcut mu ? nereden eriştiniz daha önce adınıza paylaşılan full yazılım görmedim de ondan sordum

benim başka bir hesabım vardı bu sitede şifresini felan unuttum korgkaya isminde kullanıcı adım vardı o zaman sizden talepte bulunmuştum yazılım ile ilgili yazılım şuan elimde mevcut

benim başka bir hesabım vardı bu sitede şifresini felan unuttum korgkaya isminde kullanıcı adım vardı o zaman sizden talepte bulunmuştum yazılım ile ilgili yazılım şuan elimde mevcut
yazılım dosyası resmini eklermisin, seri numarasınıda

Basliksiz-1.png

Vestel 40UA9300 televizyonuma full yazılım rica edebilir miyim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selam
full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

yükleme anlatım için Tıklayınız

siz bana bu yazılımı göndermiştiniz

Sıcak bir şekilde karşılıyorum. Birisi lütfen bu yazılımı benimle tekrar paylaşabilir mi? 40 inçlik JVC'mde bir önyükleme var, onu 43 inç TV'den yükledim ve şimdi resim baş aşağı. Bunu düzeltmem gerekiyor ve temel yazılıma ihtiyacım var.

Sıcak bir şekilde karşılıyorum. Birisi lütfen bu yazılımı benimle tekrar paylaşabilir mi? 40 inçlik JVC'mde bir önyükleme var, onu 43 inç TV'den yükledim ve şimdi resim baş aşağı. Bunu düzeltmem gerekiyor ve temel yazılıma ihtiyacım var.
Konu linkte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt