Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,467
Uğur UCF 310 SSL kullanıyorum ve memnum dondurucumu modıfıye ederek sogutucu ozellıgı kazandırmıstım.
Ugur'un fazladan yer kaplaması nedenıyle ugur arkadasa verıp sımferı almayı dusunuyorum.
FS 8407 ENF D - 8 Çekmeceli No-Frost Dikey Derin Dondurucu
Bu derindondurucuyu geniş hacmi, nofrost olması, (dual,joker) dondurucu veya sogutucu olarak kullanılabılmesı nedenıyle yakın markaja aldım.
Bu modelı kullanan hakkın bılgı sahıbı olan var mı. ( Fızıksel olarak daha ıncelemedım)
İster Derindondurucu, İster Soğutucu Olarak Kullanmak
Arkadaşlar Merhaba, Amatör balık avına meraklı oldugumu daha öncede soylemıstım kıs aylarında yakladıgım balıkları saklamak ıcın, Ugur marka 270lt derındondurucu almıstım yıllar önce. Derındondurucuyu yogun olarak kıs aylarında kullanıyordum yaz aylarda bos duruyordu. Yaz aylarında kısa...
tavsiyeforumu.com
Ugur'un fazladan yer kaplaması nedenıyle ugur arkadasa verıp sımferı almayı dusunuyorum.
FS 8407 ENF D - 8 Çekmeceli No-Frost Dikey Derin Dondurucu
Bu derindondurucuyu geniş hacmi, nofrost olması, (dual,joker) dondurucu veya sogutucu olarak kullanılabılmesı nedenıyle yakın markaja aldım.
Bu modelı kullanan hakkın bılgı sahıbı olan var mı. ( Fızıksel olarak daha ıncelemedım)