Merhaba
Adem Helvacı sizi youtubeda görüp geldim başıma yeni gelen bir olayı paylaşmak ve tavsiyelerinizi almak için. Ben istanbulda ikamet ediyorum memleketim konyaya gittiğimde bir fotoğrafçıyla uygun fiyata fotoğraf bastırmak için anlaşmıştım. Kaliteli baskı olacağını söylemişti. Ben İstanbul'a döndükten sonra WhatsApptan fotoğrafları yolladım, bastı kargoyla gönderdi bugün teslim aldım ama gelen fotoğraflar rezalet çok kalitesiz baskı yapılmış dandik yazıcıdan çıkmış gibi. Sonradan gördüm internette o fotoğrafçı hakkında hep dolandırıcı üçkağıtçı gibi yorumlar var benim gibi mağdur ettiği insan çok. Kargo parası da dahil 940 TL para yolladım banka hesabımdan dekontları mevcut yalnız fatura yok benim de fatura istemek aklıma gelmedi. Adamı aradım telefonlarımı açmıyor mesaj attım paramı iade edin yoksa thh ye şikayet ederim dedim cevap vermiyor. Tüketici hakem heyetine şikayet etsem lehime sonuç çıkar mı paramı geri alabilir miyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Bir de hangi belgeleri yüklemem gerekiyor thh ye başvururken dekontlar, kargo belgesi, internette bulduğum şikayetleri ve gelen fotoğrafların resmini çekip koysam yeterli mi?
Bir de hangi belgeleri yüklemem gerekiyor thh ye başvururken dekontlar, kargo belgesi, internette bulduğum şikayetleri ve gelen fotoğrafların resmini çekip koysam yeterli mi?