Forum Yetkililerine Bir Öneri/İstek

dolbykoray Çevrimdışı

dolbykoray 

Aktif Üye
29 Tem 2019
120
27
Merhaba İmza bölümüne hiç bir şekilde resim ekleyemiyoruz, bunu aktif edebilir misiniz?

Kullanıcının imzası bölümünün içerisinde resim aktif edemedim link halinde gözüküyor....

@Ado
@Sota
@Umut Barış

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
İmzalara eklenecek fotografların boyutuyla ılgılı ayar maalesef xenforoda bulunmamakta. Halboyle olunca buyuk boyuttakı fotografların ımzaya eklenmesı sonucu
mesajlar, ımzalar arasında kaybolup gıtmektedır. Ayrıca 1 cumlelık mesajın ımzadakı fotograf sebebıyle 1 sayfayı komple kaplayabılecegı durumlarla karsılasabılıyoruz.

ör:

Ekran-Alintisibb7aa2d1c709f279.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450
senın ıcın kucuk kod olusturup panelınde gereklı duzenlemeyı yaptım. :ok

@media {.message-signature img { max-width: 250px; max-height: auto;}}

ekledıgın resım lınki 250px genıslıgınde gozukecektır.

Son düzenleme:
dolbykoray Çevrimdışı

dolbykoray 

Aktif Üye
29 Tem 2019
120
27
Hımm,demekki artık ben köye gidince telefondan giremeyeceğim foruma ,çünkü telefonu masaüstüne aktarıyorum ,düşünsenize herkesin imzasında hareketli-hareketsiz resimler :)
Kıskandınız dimi :) :haha1 Sizede yapabilirim ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İmzalara eklenecek fotografların boyutuyla ılgılı ayar maalesef xenforoda bulunmamakta. Halboyle olunca buyuk boyuttakı fotografların ımzaya eklenmesı sonucu
mesajlar, ımzalar arasında kaybolup gıtmektedır. Ayrıca 1 cumlelık mesajın ımzadakı fotograf sebebıyle 1 sayfayı komple kaplayabılecegı durumlarla karsılasabılıyoruz.

ör:

Ekran-Alintisibb7aa2d1c709f279.png
Bu arada benim mesajlarım uzamaması için yazıları sildim. böyle daha iyi olacak diye düşündüm derkeeennn, tekrar link olarak gözükmeye başladı :)

Geri
Üst Alt