Değerli dostlarım forumumuz adı gibi tavsiye forumudur belki bana kızacaksınız ancak burada işi ücrete getirirseniz burada pek kimse kalmaz biz,bize kalırız zaten gönüllü paylaşım yapan dosluklar var olduğundan üye sayılarımızı arttırabiliriz sosyalşelme forumudur biz her nekadar şu bağış karşılığında dersek o kadar uzaklaşmalar olacaktır bu türde ücretli üyelikle çalışan siteler ve forumlar var ancak belli bir kesime hitap eder durumdalar bunlar,da tahmin edeceğiniz gibi malum paylaşımlar satış yapan kişilerdir bunlar uzaktan bağlanarak veya whatspp üzerinden bilgi akışı sağlıyorlar kaldı,ki bizde forumu bu şekilde bir sisteme döndürürsek ne kadar yardımcı ve satış olur ve üyelikler kaç kişiye hitap eder elbette,ki forumun giderleri vardır ancak bunun ne kadarını karşılar kaldı,ki bağış yapanlar zaten istediği yere bağış yapıyorlar kimse,kimseyi zorlayamaz benimde bir çok forumda üyeliklerim var,ki bunlar,da gönüllü sosyal yardımlaşmaya hitap eden türden,dir bu forumların özel bölümleri vardır buradan özel paylaşımlar ve satışlar yapılmaktadır bilginize.
not:bu sistemde ayrıca cevap hattı kurup hangi konu hakkında bilgi almak istediği bölümler hazırlanmalı bilgilendirmeli insanlar bazıları anlamaz ben ücret ödüyorum deyip olur,olmaz saatlerde ararlar mesaj atarlar bunlara tahammül gösterebilecekseniz kolay gelsin. saygılamla,