Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
O halde çoğunluğun sesine kulak verip bireysel hareket edelim bu konuda.Hayır diyenler önde konu anlaşılmamış
Yaşasın Demokrasi (Daha erken, yine de konuyu takip edelim kardeşim)
O halde çoğunluğun sesine kulak verip bireysel hareket edelim bu konuda.Hayır diyenler önde konu anlaşılmamış
Anket sonuçları değişir Adem Abi daha yeni başladı Konu gereksizler ile anılınca yanlış yorumlandı sadece..O halde çoğunluğun sesine kulak verip bireysel hareket edelim bu konuda.
Yaşasın Demokrasi (Daha erken, yine de konuyu takip edelim kardeşim)
Full yazılım talep ile panel bilgi hattı bölümlerine de bu uygulamayı getirmeyi öneriyorum ne dersiniz?
Foruma da bağış yapamaz mıyız? Hostudur serverıdır bilmem nesidire katkımız olur? Toplum yararına çalışıyor burası da sonuçta.
Ülkemizde bağış kültürü pek yerleşmedi gerçi. Tutmadı ya da. Yanlış anlaşılır hassas konu diye taşlayan çıkar belki ama sonuçta hak temelli çalışıp insanlara gönüllü hizmet veriyor burası da.
10 lira sembolik zaten. Bir işi de yaramaz ama safımız belli olsun. Bu forum yaşasın isteyen biri olarak ben 10 lirayı TFye bağışlamak istiyorum.
Ince düşünceniz için teşekkürlerForuma da bağış yapamaz mıyız? Hostudur serverıdır bilmem nesidire katkımız olur? Toplum yararına çalışıyor burası da sonuçta.
Ülkemizde bağış kültürü pek yerleşmedi gerçi. Tutmadı ya da. Yanlış anlaşılır hassas konu diye taşlayan çıkar belki ama sonuçta hak temelli çalışıp insanlara gönüllü hizmet veriyor burası da.
10 lira sembolik zaten. Bir işi de yaramaz ama safımız belli olsun. Bu forum yaşasın isteyen biri olarak ben 10 lirayı TFye bağışlamak istiyorum.
Aslında sistemin yetkiliye mesaj atmasına gerek yok Başkan aktif olan ustalar yetkili kişiye x konuya bak diye ,sms atacak
Abi neden yazdığım diğer detaylara odaklanmadın ki, hakikaten adam belki o 20tl ile 300 500 art niyetli tamirciye denk gelirse 1000tl para vereceği işten kurtuluyor. Parayı kendimize de istemedik ki ÇOCUKLARIMIZ için şifa olsun dedik. Yıllardır bedava hizmet veriyor forum ve söz verdiğimiz gibi bu şekilde devam edecek. Bu yazılımlarla dükkan döndüren tamirci dostlar bile var abi yok mu yani bu forumdan full yazılım alıp sorunu çözüp müşterisinden parasını alan tamirci dostlarımız? var hepimiz biliyoruz.Hayırların sebebi bu olabilir Adem Abi Full yazılım Panel bilgi hattı bağışa tabi olursa bende hayır derim
Konuyu sabote etmişin Adem Abi sen Ankete FESAT karıştırmışın
Evetlerin önde olması lazım diyorum kendi kendime Full için 20 panel için 10 Konu bağlamından kopuyor..
O iş bende tutmaz en azından zira bende sms haricinde tüm bildirimler kapalı zira biliyorsunuz Allah razı olsun gecenin 3 ünde numaramı bulup wp den ''Abi bu model tv yi alayım mı?'' diye mesaj atan dostlarımız var.Aslında sistemin yetkiliye mesaj atmasına gerek yok Başkan aktif olan ustalar yetkili kişiye x konuya bak diye ,
wp den yazar yetkili kişide konuya cevap yazar bu şekilde çözümlenir..
Aslında sistemin yetkiliye mesaj atmasına gerek yok Başkan aktif olan ustalar yetkili kişiye x konuya bak diye ,
wp den yazar yetkili kişide konuya cevap yazar bu şekilde çözümlenir..
Bu olay 1 saat içinde tavsiye garanti olayı değil zaten bilinçli aklı başında insanlar bu sistemi kullanır..Tavsiye için bağış yapan kişi 1 saat içinde tavsiyesini alamazsa kıyameti koparır. Hele hiçbir katkısı olmadan yaygarayı basanlara denk gidersen vay ki vay. Üstüne, verdin tavsiye, gitti aldı, en ufak sorunda yıllar geçse bile aklına estikçe pişman edenler çıkar. Bu da forumdaki gönüllü usta dostları zamanla forumdan uzaklaştırır. Kaş yapalım derken göz çıkarmak da var.