I
ibrahimykr1
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba, sayın tavsiyeforum üyeleri. Artık Türk yazılımcıların bulunduğu forum.dev kurulmuştur.
Sitenin içeriği oldukça geniş olup her türlü yazılım ve sistem bileşikleri hakkında konular açılmaya başlamıştır.
Uzun süredir, hasretini sürdüğümüz TÜRKÇE yazılım forum sitesi artık odak noktamız haline gelmiştir. Yıllarca; stackoverflow, reddit'ten destek almaya çalışmış bulunmaktayız..
Ama artık bu güçlü türk yazılımcıları kendi aralarında paslaşarak Türkçe olarak sansasyonel bir giriş yaparak bizim: kaynak noktamız olacak. (Yaşasın Türkçe sourches!)
Forumun bazı misyonu var; kurucularından şöyle bir mesaj girdisini iliştirmek istiyorum.
Ve umarım sistem bol üyeden ziyade kaliteli web developers olarak web tarihinde yerini alır.
Dipnot: eğer burayı okuyan varsa, bir davetiye kodu almak istiyorum. Saygılarımla.
Sitenin içeriği oldukça geniş olup her türlü yazılım ve sistem bileşikleri hakkında konular açılmaya başlamıştır.
Uzun süredir, hasretini sürdüğümüz TÜRKÇE yazılım forum sitesi artık odak noktamız haline gelmiştir. Yıllarca; stackoverflow, reddit'ten destek almaya çalışmış bulunmaktayız..
Ama artık bu güçlü türk yazılımcıları kendi aralarında paslaşarak Türkçe olarak sansasyonel bir giriş yaparak bizim: kaynak noktamız olacak. (Yaşasın Türkçe sourches!)
Forumun bazı misyonu var; kurucularından şöyle bir mesaj girdisini iliştirmek istiyorum.
Ve umarım sistem bol üyeden ziyade kaliteli web developers olarak web tarihinde yerini alır.
Dipnot: eğer burayı okuyan varsa, bir davetiye kodu almak istiyorum. Saygılarımla.
Bugün, yazılım geliştiriciler olarak paylaşacağımız veya tartışacağımız herhangi bir konu varsa öncelikli tercihimiz Twitter oluyor. Artık kişisel bloglarımızı bile terk ettik. İçerik üretiyoruz, tartışıyoruz veya sorular soruyoruz ama sosyal mecralarda kaybolup gidiyorlar. Aynı konu bugün toplulukların sıklıkla kullandığı Discord, Slack ve Telegram gibi anlık iletişim kanalları için de geçerli. Bir topluluğunun kanalına katıldığımızda yaptığımız ilk şey bildirimleri kapatmak oluyor. Tüm bu mecralarda içerik üretiliyor, sorular soruluyor veya tartışmalar oluyor ama her şey o an, orada kalıyor. Arşivlemek, kategorisel takip edebilmek veya bir Google aramasından tekrar ulaşmak imkansız.
Biz forum.dev ile sadece yazılım ve çevresinde konuşacağımız, kaliteli paylaşımların ve tartışmaların döneceği bir forum hayal ediyoruz. Umarız sizler de bu hayale ortak olur ve buraya sıklıkla uğrarsınız.