Evet ,maalesef öyle.O zaman almadan herhangi bir öngörüde bulunmak mümkün değil , bu kötü oldu
HKC Va panel nasıldır, yan açılardan problem oluşturur mu ? Kullanıcı yorumları ne yönde ? Birde mbs230 iyi midir ? Vaktinizi alacaksa cevaplamayabilirsiniz,şimdiden teşekkürlerSelam, mb230 ana kart
%80 hkc Va panel üretimi
%20 LG ips panel üretimi
Denk gelme olasılığı mevcut.
Mb230 a hala sıcak bakmıyorum.HKC Va panel nasıldır, yan açılardan problem oluşturur mu ? Kullanıcı yorumları ne yönde ? Birde mbs230 iyi midir ? Vaktinizi alacaksa cevaplamayabilirsiniz,şimdiden teşekkürler
Tv tavsiyesi vermediğinizi belirtmişsiniz ama bu fiyat bandında seçenek olarak sunduğunuz ürünler var mıdır ? Yeni yıl zammı gelmeden almak istiyorum malum.Mb230 a hala sıcak bakmıyorum.
Hkc evet yandan solma yapar çünkü Va yapıda bir panel.
Ortalamanin bir tık üstü diyebiliriz ama öyle sevdiğimiz güzel olan LG Samsung auo Sharp panel olamaz. Chot panda gibi panellere kıyasla bı tık iyi
Evet tavsiye vermiyorum. Aslında şöyleTv tavsiyesi vermediğinizi belirtmişsiniz ama bu fiyat bandında seçenek olarak sunduğunuz ürünler var mıdır ? Yeni yıl zammı gelmeden almak istiyorum malum.
Maalesef büçem en en fazla 6500 e kadar çıkabilir, onun için fiyat performans olarak tatmin edecek bir ürün arayışındayım. Keşke birkaç ay önce tv alsaymışım dedim fiyatlar görünceEvet tavsiye vermiyorum. Aslında şöyle
Herkesin göz zevki farklı bana güzel gelen size kötü gelebilir.
Benim incelediğim IPS paneldir örnek bu TV de olduğu gibi size Va gelir, sonra tavsiye forumu dar gelir bize
Aslında görmeden almamak en mantıklısı.
Qled bütçeniz varsa 55" LG panel çok başarılı buldum ve geri dönüşleri çok güzel oldu. He bu gün bı arkadaş aldı arıza çıkmış direk değişim yaptı Vestel. Bu da bir artı.
3 yıl garanti, servis ağı , müşteri hizmetleri güzel.
Bu gün yarından daha iyiMaalesef büçem en en fazla 6500 e kadar çıkabilir, onun için fiyat performans olarak tatmin edecek bir ürün arayışındayım. Keşke birkaç ay önce tv alsaymışım dedim fiyatlar görünce