G
gökhan guducu
Yeni Üye
- 6 May 2020
- 3
- 30
Tv kayıt formatı başka cihazda oynatmak gibi şansımız varmı
herşeyin bir ,yöntemi var aslında mümkün, bazı yazılımlar ile, ama legal değil, bunun la ilğili çeşitli yabancı sitelerde açıklamalarda var, ama hermarka için geçerli değil tabi , şifreli kayıtları deşifre edilebiliyor, harici uydu alıcılarında böyle bir kısıtlama yok en azından ben görmedimAlıntıdır . LG mail Gelen cevap .
Bu hard diske kaydedeceginiz görüntüler sadece bu televizyonda izlenebilir.
Korsan kopyalamayi önlemek amaci ile böyle bir yöntem uygulanmistir.
Bu durumun degistirilmesi mümkün degildir
profil edit o nasıl bişey nerden yüklerim teşekkürlertv kayıt yaparken kaydı sıfrelıyor.profil edit ile sıfrelemeyı kapatabılırsınız.encyrıpton u kapatmalısınız.sonrasında ıse ıstedıgınız tum cıhaz ve pc de oynatabılırsınız.
Merhabaprofil edit o nasıl bişey nerden yüklerim teşekkürler
merhaba awox :u5100str markasıMerhaba
tv nızın vestel grubu oldugunu varsayarak yazıyorum.profil dosyalarını tv den cekıp duzenlemenız gerekıyor daha once konu acılmıstı yapamazssanız dosyaları cektıkten sonra buraya yuklersenız ben ve dıger arkadaslarımız mutlaka yardımcı oluruz.asagıdakı konuyu ınceleyınız.
Önemli - Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]
★★★ Yazılım yüklemek Riskli Bir işlemdir.Aşağıdaki anlatımlar tavsiye niteliğinde olup yükleyip yüklememe kararı yükleyen kişiye aittir ve Tüm sorumluluk Yükleyen kişiye ait olacaktır. ★★★ Konu İçeriği ★★★ ★ Kanal Listesi USB...tavsiyeforumu.com
slmmerhaba awox :u5100str markası