Format değişmiyor

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
bazı tvler sadece tv de oynatılması için şifreli kayıt yapıyor , o yaptığınız kaydı sadece kayıt yaptığınız tv de izleyebilirsiniz

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
Alıntıdır . LG mail Gelen cevap .

Bu hard diske kaydedeceginiz görüntüler sadece bu televizyonda izlenebilir.
Korsan kopyalamayi önlemek amaci ile böyle bir yöntem uygulanmistir.
Bu durumun degistirilmesi mümkün degildir
herşeyin bir ,yöntemi var aslında mümkün, bazı yazılımlar ile, ama legal değil, bunun la ilğili çeşitli yabancı sitelerde açıklamalarda var, ama hermarka için geçerli değil tabi , şifreli kayıtları deşifre edilebiliyor, harici uydu alıcılarında böyle bir kısıtlama yok en azından ben görmedim

Son düzenleme:
ByOhen Çevrimdışı

ByOhen 

Aktif Üye
23 Eyl 2018
124
36
Bende çok araştırdım ama beceremedim. Hangi tv den kayıt yapıldıysa sadece onda oynatabilirsin. Ve diyelim tv de yazılım güncelledin yada fabrika ayarlarına döndün o zaman da önceden kaydettiğin videoyu izleyemezsin.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
tv kayıt yaparken kaydı sıfrelıyor.profil edit ile sıfrelemeyı kapatabılırsınız.encyrıpton u kapatmalısınız.sonrasında ıse ıstedıgınız tum cıhaz ve pc de oynatabılırsınız.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
profil edit o nasıl bişey nerden yüklerim teşekkürler
Merhaba
tv nızın vestel grubu oldugunu varsayarak yazıyorum.profil dosyalarını tv den cekıp duzenlemenız gerekıyor daha once konu acılmıstı yapamazssanız dosyaları cektıkten sonra buraya yuklersenız ben ve dıger arkadaslarımız mutlaka yardımcı oluruz.asagıdakı konuyu ınceleyınız.

G Çevrimdışı

gökhan guducu

Yeni Üye
6 May 2020
3
30
Merhaba
tv nızın vestel grubu oldugunu varsayarak yazıyorum.profil dosyalarını tv den cekıp duzenlemenız gerekıyor daha once konu acılmıstı yapamazssanız dosyaları cektıkten sonra buraya yuklersenız ben ve dıger arkadaslarımız mutlaka yardımcı oluruz.asagıdakı konuyu ınceleyınız.

merhaba awox :u5100str markası

Geri
Üst Alt