Focus için lpg tavsiye

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Merhaba benzinli focusuma lpg taktırmayı düşünüyorum 115 hp olan motor 2010 model. yılda 10 bin km yapıyorum ortalama lpg taktırmama değer mi değerse hangi marka model taktırmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

İzmir de oturuyorum hız ortalaması 30 km gözüküyor yani şehir içi daha çok kullanmışım

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
O model focuslara lpg takılırken çok iyi montaj yapılması lazım. Abim birkaç yıl önce taktırmıştı ve araç arıza lambası yakmaya başladı bi türlü söndüremediler en sonunda sattı arabayı. Tabi bu abimin arabası için olabilir kronik bir sorun değildir belki ama yine işçiliği sağlam biryerde yaptırın

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
Arkadaşımın araçta da aynı sorun var arıza lambasını söndürüyor 2 gün sonra tekrar yanıyor o yüzden bende çok kararsızım

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Satıp dizelini almak mantıklı olabilir. İstanbul'da Candan Mühendislik var. Onlarla bi görüşün isterseniz işlerinde iyidirler. Youtube kanallarıda var. İçinize sinmezse yapacak pek birşey yok

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
2 dizel aracım oldu benim şanssızlığıma bana masraf çıkardı pek niyetim yok dizele

İzmirde oturuyorum orada bakıcaz artık düzgün iş yapan birini

roadronners Çevrimdışı

roadronners

Aktif Üye
9 Ara 2018
95
38
İyi akşamlar ford fiesta vardı 2011 otomatik LPG landiranzo obd2 olan versiyon kullanıyordum arıza lambası yakmıyordu ve hiç bir ayar yaptırmıyordum (LPG ) ben menmundum

Geri
Üst Alt