cok yeni olmayan fullhd lcd tv kullanan bir tanidigim icin android box arastiriyorum bu konuda tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim.
Aranan özellikler Merak edilenler ve Kullanim alani:
Aranan özellikler Merak edilenler ve Kullanim alani:
- Tv 1080p Fullhd hdmi girisli smart özelligi olmayan bir televizyon markasini bilmiyorum ve hatirlamiyorum.
- Tv de Netflix, Amazon Prime, Disneyplus, Paramount Plus (bu cok önemli degil) kullanilacak
- Cihazdan beklenen fiyatinin mümkün oldugunca iyi olmasi ve isini mümkün oldugunca iyi yapmasi.
- Bahsi gecen yayin servislerini destekledikleri formatlarda kullanmasi ( ses ve görüntü özellikleri) tv 4k olmadigi icin uhd destegi olmasina gerek yok ama olursa güzel olur ilk hedef fazla masraf yapmamak
- Bu cihazlar hakkinda pek bilgim yok ama andorid tabanli oldugu icin bunlara telefonlarda oldugu gibi adaway gibi reklam engelleme programlari ve farkli uygulamalar ( youtube vanced gibi) kurulabiliyormu.
- Kullanici temel elektronik cihaz kullanicisi o yüzden arayüz ve kullanimi mümkün oldugunca basit olursa iyi olur bazi kumandalarda direkt netflix disneyplus gibi servislerin tuslari oluyor bu tarz birsey daha iyi olabilir.
- Andorid box yerine yine ayni isi gördügünü düsündügüm Firetv stick chrome cast gibi cihazlar var bunlardan birisini almak mantikli olurmu
- Lokasyon alamanya Türkiye de satilan cihazlarin hepsi burada yok
Son düzenleme: