Firmaların yedek Parça Bulundurma Zorunluluğundan Kaçış Yollarına Dikkat.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Konudan bağımsız olarak Naçizane şöyle bir eleştirim var hocam... Çok güzel anlatıyor olmana rağmen Video süreleri uzun kalıyor. :bye

Ellerine emeklerine sağlık.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Konudan bağımsız olarak Naçizane şöyle bir eleştirim var hocam... Çok güzel anlatıyor olmana rağmen Video süreleri uzun kalıyor. :bye

Ellerine emeklerine sağlık.
Düşük çenenin yan etkileri hocam, farkında olduğumdan dolayı her seferinde "3-4 dakikada özetleyeyim" diye başlayıp 15 dakika konuşuyorum.

Bunun sebebi ise aslında plansızlık.

Ön hazırlık, not, başlıklar vs yoktur bende. Aklıma gelir, açar kamerayı konuşurum veya birisi birşey ister yine aynı şekilde.

Eleştiri gayet doğru yani :ok

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Benzer bir durum Venüs telefonda başıma geldi. Telefon ekranında ghost screen sorunu vardı. İlk götürdüm yapmadılar şikayet vara yazdım dönüş yaptılar ekran değişti sorun düzeldi. Garanti bitimine 3-4 ay kala aynı sorunu yaptı bu sefer kullanıcı hatası deyip bana bir üst model telefon vereceklerini söylediler normalde ekran işçilik dahil 250-300₺ civarıydı. Ekran ellerinde olmadığı için bu teklifi yapmışlar. Hem telefonu vereceğim hem üstüne 900₺ para vereceğim, ondan sonra bana bir üst modelini verecekler elimdeki telefonu 150-200₺ ye sayıyorlardı. Telefon hatasız ve garantili olmasına rağmen bu şekilde bir hizmet verildi. Bir daha bu firmanın hiç bir ürününü almamaya söz verdim. Sonra neden yerli kazanmıyor diyorlar.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Benzer bir durum Venüs telefonda başıma geldi. Telefon ekranında ghost screen sorunu vardı. İlk götürdüm yapmadılar şikayet vara yazdım dönüş yaptılar ekran değişti sorun düzeldi. Garanti bitimine 3-4 ay kala aynı sorunu yaptı bu sefer kullanıcı hatası deyip bana bir üst model telefon vereceklerini söylediler normalde ekran işçilik dahil 250-300₺ civarıydı. Ekran ellerinde olmadığı için bu teklifi yapmışlar. Hem telefonu vereceğim hem üstüne 900₺ para vereceğim, ondan sonra bana bir üst modelini verecekler elimdeki telefonu 150-200₺ ye sayıyorlardı. Telefon hatasız ve garantili olmasına rağmen bu şekilde bir hizmet verildi. Bir daha bu firmanın hiç bir ürününü almamaya söz verdim. Sonra neden yerli kazanmıyor diyorlar.
Üst modeli vermek de bir çözüm yolu ancak Adem hocamın videoda da belirttiği gibi bu yöntemi de tüketici aleyhine kullanıyorlar... Tamam elinde parça yok dedik hadi, ama ürününün üzerine fahiş ücret istemek nedir arkadaş??

Hem parça bulundurma zorunluluğunu yerine getirme hem çuvalla para iste...

Hem ayranım dökülmesin hem... Neyse ‼

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Birebir aynı olayı Venüs 4.5 denen o telefonda yaşadım. Garantili telefon, anakart arızalı ama anakart ellerinde yok diye Venüs V3 ile değişim karşılığı 500tl istediler, Venüs V3 telefonun yenisi 522tl idi :kiskis

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,075
bir aralar tam hatırlamıyorum , saf kimse. kampanyası vardı .
XXXXX ( ARGO ) kolayca aldatılabilen, aptal, saf kimse.

çalışır sağlam televizyonunu geri ver , yeni alacağın televizyonun parasını taksitle öde
yeni televizyon sahibi ol .

tv reklam görmüştüm . videosunu bulamadım .
ne gülmüştüm .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düşük çenenin yan etkileri hocam, farkında olduğumdan dolayı her seferinde "3-4 dakikada özetleyeyim" diye başlayıp 15 dakika konuşuyorum.

Ön hazırlık, not, başlıklar vs yoktur bende. Aklıma gelir, açar kamerayı konuşurum veya birisi birşey ister yine aynı şekilde.

Eleştiri gayet doğru yani :ok

her işte plan yapılmalı ama burada samimiyet var . ( doğallık )
doğal anlatım bence daha etkili
sadece o anda anlatılan durumun ayrıntısı unutulması durumu olabilir ( not alımı )
planlı olsa bu sefer amaçlı konuşuyor imaj oluşabilir .

tabiki şu da var interneti kısıtlı olanlar için
ve izlenme durumu ?
bu duruma video kısa olması gerekliliği .

videolarının devamını
kolay gelsin ,

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt